Denne populære webshop har åbnet fysisk butik

København er blevet en vintage-butik rigere. The Vintage Bar åbner deres første fysiske lokation – og det er blot den første i rækken.

Nu behøver du ikke nøjes med kun at se billeder af taskerne hos The Vintage Bar, før du laver dit køb, men du kan også tjekke taskerne ud i virkeligheden – de har nemlig åbnet en fysisk butik i hjertet af København.

The Vintage Bar har eksisteret længe via deres webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af især vintage-tasker fra en lang række af de helt store modehuse – her er der tale om modehuse såsom Louis Vuitton, Chanel, Prada, Fendi, Gucci...and the list goes on – og nu kan du også udforske udvalget i deres første fysiske butik.

Den fysiske butik er åbnet i Illums taskeafdeling, som du finder i stueetagen, og det er ikke første gang vi ser stormagasiner som Illum byde genbrugstendensen indenfor. Tilbage i 2021 kunne Magasin Du Nord åbne op for en hel afdeling dedikeret til vintage i samarbejde med et andet stor vintage-brand: Time´s Up Vintage – og Illum har nu gjort dem kunsten efter. Et klogt valg set i lyset af den tiltagende vintage-tendens, som præger modeverdenen.

Da vi var forbi The Vintage Bar i Illum var der placeret et udvalg af ægte klassikere på podierne i form af blandt andet Noé fra Louis Vuitton, Flap Bag fra Chanel og Tote Bag fra Goyard.