© Anna Stokland

Denne sæson har din klassiske hvide skjorte fået en feminin og festlig opgradering

Din klassiske hvide skjorte har fået et fint tvist, der gør den veloplagt til festlige anledninger.

Den klassiske hvide skjorte, som du garanterent har en enkelt eller to udgaver af, er en sikker vinder år efter år, og denne sæson har den helt klassiske model fået en opgradering, som er svær at komme uden om.

Det er den überfeminine flæseskjorte – gerne i blød silke – som de fleste modehuse har givet deres bud på i AW20-kollektionerne, og som også flere highstreet-mærker har forsøgt sig med.

Sæsonens flæseskjorte kommer i de helt overdimensionerede og volumniøse flæser, og er du mere til de afdæmpede flæser, der ikke larmer alt for meget, er der heldigvis også masser af bud herpå.

Mens den klassiske hvide skjorte altid kan redde et outfit, kan sæsonens udgave yderligere give dit outfit en anelse mere karakter og et ekstra feminint udtryk. Derfor redder den også nemt dit outfit som både hverdagsoverdel men også som festligt indslag til finere anledninger alt efter, hvordan du styler din skjorte og alt efter, hvor mange og hvor vilde flæserne er.

For et chikt hverdagslook, style din flæseskjorte med et par tøjtaljede bukser med vidde eller skru helt op for festlighederne ved at style skjorten med en glamourøs top over som hos Bottega Veneta.

Nedenfor har vi udvalgt en række fine og flæsede bud på tendensen i forskellige prisklasser.