teaser
© @damlaoye

Denne taske er perfekt til årets festivaler, og den koster kun 150 kroner

Tasken kan fås i otte forskellige farver, den er vandafvisende, og den kan rumme de fleste essentials – både telefon, pung, vandflaske og makeuptaske.

Det japanske brand Uniqlo har slået igennem med deres bestseller-taske: Round Mini Shoulder Bag. Tasken gik viralt på TikTok, og det skyldes især størrelsen, de mange farvemuligheder og ikke mindst den overkommelige pris på kun 150 kroner.

Vi har før set tasker gå viralt og opnå status som it-tasker, men det er tit og ofte tasker fra de luksuriøse brands, som ender i den slags omtale. Netop derfor er det ekstra bemærkelsesværdigt, at denne simple og budgetvenlige taske fra Uniqlo har fået så meget omtale – det er dog på ingen måde uforståeligt.

Taskens form og størrelse gør den perfekt til sommerens festivaler, ferier og andre udendørsaktiviteter. Den har masser af plads til at rumme alle dine nødvendigheder såsom telefon, vandflaske, pung og meget mere. Udover at være rummelig er tasken også vandafvisende, hvilket gør den praktisk og funktionel.

Nederst i artiklen kan du finde et link til tasken, og vi har også fundet tre andre tasker, som minder om den populære Uniqlo-taske.