Dette behagelige sæt vil få dig til at droppe dit sweatsuit

Hvad kan på nogen måde komme på højde med dit elskede sweatsuit?

Sweatshirts og dertilhørende bukser blev hurtigt et populært outfit som følge af lockdown, hvor det nærmest blev mere reglen end undtagelsen at bevæge sig ud på en gåtur eller ned i supermarkedet iklædt det behagelige sæt. Siden er det nærmest blevet fast inventar i gadebilledet.

Denne sæson har favoritsættet dog fået konkurrence af et andet behageligt sæt. Striksættet har nemlig vundet indpas på de virtuelle hylder hos flere webshops.

De bløde sæt i strik har siden sommer kunnet fås i udgaver med toppe og shorts, og her til efteråret fås det hos mange highstreetmærker med lange bukser eller leggings tilsat en striktrøje eller sweatshirt-lignende model i strik.

Vil du investere i et lidt dyrere sæt, kan du med fordel gå efter en udgave i cashmere, som er ekstra blødt, mens et mere budgetvenligt alternativ fås i en uldblanding. Nedenfor har vi udvalgt forskellige udgaver fra highstreetbutikkerne lige nu.

Et helt tredje komfortabelt alternativ til både sweatsuitet og striksættet er sportstøjet, der ligesom førnævnte også er blevet en del af hverdagen – også uden for træningscenteret.