© Steve Madden

Disse stiletter kan du danse i hele natten

Skoene kan fås i ti forskellige farver, og uanset om den står på god mad og et enkelt glas vin eller dans til solen står op, så kan disse sko få dig godt igennem aftenen.

Det kan være en stor udfordring at træffe valget om, hvilke sko du skal have på til en aften i byen. Tit har du sikkert mest af alt bare lyst til at hoppe i et par sneakers, så du kan danse hele aftenen og ikke have de store bekymringer – men det er sjældent dét, som ender med at ske.

Selvom et par stiletter aldrig vil kunne hamle op med den komfort, som sneakers tilbyder, så kan sneakers omvendt heller ikke hamle op med det elegante og sexede look, som du får ved at iføre dig et par høje hæle.

Det er et evigt dilemma, men vi har fundet frem til et par smukke, enkle hæle, der trods højden stadig kan føre dig behageligt igennem en hel nat på dansegulvet. Det er et par stiletter fra Steve Madden, der er tale om – deres Vaze Pump. Det er en budgetvenlig og minimalistisk stilet, der kan styles til de fleste looks, da den kan fås i intet mindre end ti forskellige farver – og så er den ikke mindst behagelig at have på. Vi har testet det på vores egne fødder.

Nederst i artiklen kan du finde et link til stiletterne, og vi har også fundet tre andre alternativer.

© Anna Frydensbjerg