Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Empire-snit og blomster - så bliver det ikke mere feminint. Kjole fra Twenty 8 Twelve til ca. 1.600 kr. hos Mytheresa.com

Er empire-snit stadig cool?

Lulu spørger Miss Costume, om hendes nye kjole i empiresnit passer ind i denne sæsons tendenser

Kære Miss Costume
Jeg har lige investeret i en, synes jeg, smuk kjole fra Twenty 8 Twelve i empire-snit med et pixeleret blomstermønster på sort baggrund (skørtet går til knæene og er ret stort). Empire-snit er mit yndlingssnit, men pludselig slog det mig, om det mon pludseligt er gået hen og blevet yt, når der er så meget 80'er-inspireret mode? Kan du fortælle mig, om jeg stadig kan gå i mine yndlingskjoler, eller om jeg bliver nødt til at sadle om til bandagekjoler og skulderpuder?
Kærlig hilsen Lulu

Kære Lulu
Tak for din mail. Fordi modebilledet lige for tiden er præget af skinny klorede jeans, skulderpuder, korsager og stramtsiddende bandagekjoler, betyder det ikke, at din kjole i empiresnit er outdatet. Denne sæson byder nemlig også på mange feminine silhuetter. På catwalken viste Chloé bløde buksedragter med et bredt bælte, der markerede taljen, og hos Marc Jacobs blev taljen skabt med et tørklæde snoet om livet. Hvis du har lyst til at dyrke 1980'er lokket, men ikke har lyst til at skille dig af med dine fine kjoler i empire-snit, kan du med lethed kombinere de to stilarter. Sæt din kjole sammen med en kort denimjakke, eller tag et par iturevne strømpebukser på under kjolen. Eller få 1980'er looket ind i dit outfit med små midler. Sno et pandebånd om håret og sæt et par store guldøreringe i ørene.
Kærlig hilsen Miss Costume
Læs flere svar fra Miss Costume her
Stil dit spørgsmål til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev