Sommertøj: Find de flotteste shorts til din kropstype

Find de shorts, der passer til din kropstype

Denimshorts, stribede bermudashorts, eller plisserede shorts? Vi guider dig til at finde den mest flatterende model til din figur

Hvad end du er på jagt efter sæsonens badetøj, leder efter den bedste bh, eller de perfekte jeans, så er det altid en god idé at lade din kropstype diktere dit valg. Specifikke snit, flæser og mønstre vil nemlig fremhæve det, du er allergladest for ved dig selv.

Det samme gælder, når du skal vælge de mest flatterende shorts til din figur. Herunder finder du en guide til at finde de shorts, der får det flotteste frem i dig.

Søjleform

Hvis din krop har et lidt drenget udtryk med knap så mange former, bør du gå efter løse, plisserede shorts. Målet er nemlig at skabe kurver, og det kan du opnå ved at vælge shorts, som øger volumen.

Timeglas

Har du en timeglasfigur, skal du vælge et par shorts, som viser dine smukke kurver. Fremhæv din smalle talje med et bindebånd, eller en fin detalje på toppen af shortsene. Længden bestemmer du selv, men hold dig til en løs silhouet, og sørg for at stikke din top ned i shortsene, så din talje bliver markeret.

Æbleform

Mange æbleformede kvinder er udstyret med et par flotte stænger, og de skal selvsagt vises frem. Prøv et par rå, afklippede denimshorts, som sidder på det smalleste punkt omkring din talje. Vælg et par shorts, som har en detalje på den nederste del. På den måde vil du nemlig lede opmærksomheden til dine ben.

Pæreform

Hvis du er pæreformet, skal du gå efter et par shorts, der er højtaljede og brede i benene med en silhouet, der minder om en A-formet nederdel. Hvis du vil opnå en ekstra slankende effekt, skal du stikke din bluse ned i shortsene.

Petit

Hvis din figur er petit, bør du gå efter shorts, som er tilsvarende små. Ved at vise mere hud, vil du skabe en illusion af længere ben. Sørg for at vælge en løs model, da shorts, der både er korte og stramme nemt bliver lidt for meget af det gode.

Høj

Er du høj, skal du gå efter et par bermudashorts. Mens mange lave piger slet ikke kan bruge denne silhouet, er den superflot til dig. Bermudashorts ser både sofistikerede og elegante ud, og vil tilmed give en illusion af endnu længere ben.