© James Cochran

Her er alle de kendte fra catwalken

Har du også lagt mærke til, at der er gået et par kendte ansigter ned ad catwalken til den netop afsluttede modeuge? Vi har samlet dem allesammen her, så du kan få et overblik over modeugens stjerner.

Der er ingen tvivl om at Copenhagen Fashion Week har været pakket af stjerner. Kendisserne spænder fra en kæmpe amerikansk Tv-personlighed til en dansk kunstner – og en tandlæge. Catwalken har blandt andet været præget af forskellige influencere – to af dem var eksempelvis Grece Ghanem med hele 917.000 følgere på Instagram og Emili Sindlev med 799.000 følgere på Instagram.

Copenhagen Fashion Week bød også på udenlandsk visit – udover canadiske Grece Gahnem. Amerikanske Lisa Rinna, norske Janka Polliani og hollandske Vivian Hoorn var alle fløjet ind, for at tilføje ekstra glamour til de flotte shows.

Derudover var catwalken også stjernespækket med danske talenter, hvor vi blandt andet kan fremhæve Mathilde Gøhler, Veneda Carter, Chili Dia, Emma Sehested Høeg og Esben Weile Kjær – og selvom skuespiller Emma Sehested Høeg og kunster Esben Weile Kjær var lettere grønne på catwalken sammenlignet med de garvede modeller som Mathilde Gøhler og Veneda Carter, strålede de.

Håndplukket til dig