© privat

Her er de 3 bedste vintagebutikker i Århus

Shop de nye tendenser vintage. Vi guider dig til 3 af de bedste butikker i Århus, hvor det nemt kan lade sig gøre.

Der er mange fordele, både økonomisk og miljømæssigt, ved at shoppe secondhand, og hvis du vil være med på de skiftende tendenser, kan secondhandshopping hurtigt blive en god ven. Vi har været på genbrugsjagt i Århus og fundet de fineste vintagebutikker, som smilets by har at tilbyde.

© privat

Mö og Flös genbrug: Unikt design af vintage materialer

Under navnet Mö og Flös byder Kirkens Korshærs Genbrug i Aarhus på en kollektion skabt udelukkende af vintage-items. Det fine er, at der altid er nye sager at blive forelsket i - og ikke mindst, at menneskene bag symaskinerne er virkelig dygtige til at afkode tidens tendenser.

Adresse: Vestergade 37, 8000 Århus C
Læs mere her.

© privat

Prag: Seriøst denimudvalg

Denim forsvinder aldrig helt ud af noget som helst modebillede - og hos Prag i Århus (og ja, der er også filialer af denne vintage-kæde i eksempelvis København) finder du et pænt stort udvalg af denim til yderst rimelige priser. En vintage Levi's jakke kan du tage med hjem for omkring 300 kr.

Adresse: Nørregade 55, 8000 Århus C
Læs mere her.

© privat

All time vintage: Farverige tracksuits og varme striktøjer

Alt er stablet, sorteret - og nyvasket - i meget fint udvalg hos All time vintage. Vi var især vilde med udvalget af striktrøjer - og her kan du både have succes med at finde to af efterårets mest hypede farver som Prada-rød og Barbie-pink.

Adresse: Nørregade 42, 8000 Århus C
Læs mere her.