© Anna Stokland

Her er de mest uundværlige items til din basisgarderobe

Her er de musthave items du skal gå efter lige nu, hvis du drømmer om en cool og personlig basisgarderobe, der kan styles på kryds og tværs

Basisitems er de ting i din garderobe, som holder sæson efter sæson, nemt kan sammensættes på kryds og tværs – og redder dig fra hvilken som helst tøjkrise.

Denne sæson er der fuldt fokus på items, som måske ikke syner af basis, men som i den grad kan bruges sådan, og som vil give dig et cool look, selv om moden skifter.

Læs med her, hvor vi sammen med Electrolux PerfectCare guider dig gennem nogle af sæsonens basisitems, som du bare må eje. Hvis du passer godt på dem, kan de endda holde sig flotte mange år frem.

Oversize blazer

© Anna Stokland

Den oversize blazer er ikke til at komme udenom denne sæson, og hver en afskygning af den holder. Om så du er til mønstre, tern, striber eller til klare farver som pink eller blå, så er dette klassiske item med et twist en sand vinder i din basisgarderobe.

Style din blazer med et par tilhørende oversize bukser for et helt clean look, eller giv det kant med et par cool træningsbukser i en kontrastfyldt farve.

Statement t-shirt

© Anna Stokland

Et klassisk item til basisgarderoben, og lige nu er t-shirten med print eller statement i særdeleshed tilbage. Gå efter én med synlig logo – med sådan en i din basisgarderobe vil et look med et par jeans og t-shirt aldrig blive kedeligt.

Vil du have t-shirten til at holde mere end én sæson, så husk altid at vaske den på vrangen. Tør den fx i en tørretumbler på et program, der er designet til at bevare farven og tørre stoffet på skånsom vis, som fx Electrolux PerfectCares tørretumblere.

Flæsekjole

© Victor Jones

Flæsekjolen er også et item, som ikke er til at komme udenom i hverken gade- eller modebilledet lige nu. Med dette alsidige item i din basisgarderobe vil du have meget mere at lege med, da den både kan bruges til festlige lejligheder med par stilletter eller i hverdagen med et par sneakers. Tilføj en chunky sweater udover for at give det feminine islæt lidt modspil.

Jeans

© Anna Stokland

Ingen basisgarderobe er komplet uden et eller flere par jeans. Hvad enten det er stumpede mom jeans, baggy boyfriend jeans eller et par farvede jeans, kan du bruge dem med og til hvad som helst – både fest og hverdag.

Med den rette pleje kan du sørge for, at dine jeans holder mange sæsoner frem. Denim-programmet på vaskemaskinerne fra Electrolux PerfectCare vasker dine jeans med omhu ved lav temperatur. Det betyder, at pasformen bliver bibeholdt og hvide mærker reduceret, så dine jeans får længere levetid uden at miste kvaliteten eller farven.

Sweater

© Victor Jones

Sweateren er ligesom jeans også et must have i din basisgarderobe. Men hvor basissweateren før bare skulle være sort eller hvid, må den hellere end gerne have en lækker farve som askeblå, postkasserød eller flaskegrøn. Investér eventuelt i en, der har et særligt snit eller et iøjnefaldende look, så du kan nemt kan give dit outfit wauw-faktor.

Er det en sweater i uld, så husk, at uld ikke altid behøver at blive vasket for at blive rent. En omgang damp kan nemlig tit klare det, og med Electrolux PerfectCare tørretumbleren kan du hurtigt friske din sweater op, uden at den tager skade.