Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

14-9finals-1024x1527 © Gimaguas

Her er mærket, du skal kende lige nu

Mærket har for alvor slået igennem denne sommer. Har du hørt om det?

Selvom vi ofte går tilbage til de mærker, vi kender, når garderoben skal opdateres, kan det af og til være sjovt og tiltrængt at rette blikket mod andre brands for et friskt pust. Og det er lige netop, hvad mærket Gimaguas kan give dit look: et friskt, opdateret og sommerligt pust.

Kender du endnu ikke det spanske mærke, der egentlig udtales jimaguas, er det på tide, du stifter bekendtskab med det. Navnet betyder på cubansk "tvillinger", og det er lige netop, hvad søstrene Sayana og Claudia Burany bag er.

Mærket er kendt for sine farverige valg samt sit legende og innovative udtryk, der præger alt fra mærkets tøj til smykker og andre accessories. Derfor er Gimaguas' kollektioner også et oplagt sted at søge inspiration, hvis du har brug for et sjovt og festligt indspark til din garderobe. Derudover ligger priserne i et overskueligt prislejde, der næppe helt vil vælte dit budget.

Det spanske brand er da også blåtstemplet af stilfulde kvinder som iværksætter Blanca Miró samt model og kunstner Mica Argañaraz, som begge har implementeret items fra Gimaguas i deres garderober.

Nedenfor har vi udvalgt et par favoritter fra sommerkollektionen, hvis friske farvevalg og sommerlige silhuetter får os i ægte sommerhumør. Du kan selv udforske Gimaguas' spændende univers på brandets hjemmeside.

IMG_9999_76-copia-1920x2880

GIMAGUAS
Shorts
735 kr.

IMG_0004-1920x2880

GIMAGUAS
Halskæde
185 kr.

IMGC_7285-2-1920x2880

GIMAGUAS
Kjole
855 kr.

IMGC_1868-1920x2880

GIMAGUAS
Top
660 kr.

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev