© @pernilleteisbaek

Her er skoen, der passer perfekt til dine sweatpants

Er den måske en konkurrent til dine sneakers? Skoen opgraderer dine sweatpants, og så er kombinationen spottet på stilikoner som Pernille Teisbæk.

Som resultat af lockdowns og de mange timer, vi har været nødsaget til at spendere derhjemme i 2020, kan vi ikke længere se os uden om, at de hjemlige loungewear-sæt og sweatsuits har fået en storhedstid, der ikke længere kun dominerer på hjemmefronten.

Særligt sweatsuitet definerede moden i 2020, hvor det elskede og hadede sæt blev opgraderet fra søndagshabit til hverdagsoutfit.

Håndplukket til dig

Herhjemme har stilikoner som Pernille Teisbæk og Thora Valdimars været med til at sætte sweatsuitet på dagsordenen, hvor særligt én bestemt sko har gået hånd i hånd med de baggy sweatpants, og det er ingen ringere end den klassiske loafer.

Hvis du synes, det kan være svært at vænne sig til tanken om at forlade hjemmets fire vægge iklædt de bløde, oversized bukser, kan dette måske overbevise dig.

De klassiske sko med det herre-inspirerede look og samtidig fine referencer er muligvis ikke det mest oplagte match til de baggy og oversized sweatpants, men ikke desto mindre beviser både Teisbæk og Valdimars, at bukserne nemt kan styles med andet end dine gode gamle sneakers.

Mødet mellem den fine, sofistikerede stil samt det mere rå og cool udtryk løfter nemlig sweatpants til et helt nyt og mere hverdags-venligt niveau.

Nedenfor har vi udvalgt en række seje loafers i forskellige prisklasser, der alle vil passe perfekt til dine sweatpants.