Hør Pernille Teisbæk fortælle om den nye it-taske fra Boss

Vær med, når vi ser tilbage på det hyggelige event med Boss og Pernille Teisbæk, og hør fashionistaen fortælle om den nye Boss-taske, Bespoke

I sidste uge holdt Costume et eksklusivt event med Boss og Pernille Teisbæk med en masse af jer dejlige læsere.

Anledningen var den unikke, nye Boss-taske, Bespoke, som første gang kunne ses under modeugen i New York i februar. Tasken blev lynhurtigt en favorit, og den er siden blevet set på forskellige it-girls som blandt andre Diane Kruger og Kate Bosworth.

Se med herunder, hvor vi viser dig billeder fra det hyggelige event fra i torsdags d. 29. oktober samt en lille video af Pernille Teisbæk, der fortæller om den nye, smukke taske fra Boss.

Costumes læsere kunne blandt andet stille sukkertrangen med pastelfarvede macarons i løbet af aftenen.

Der blev også serveret lækre drinks, som kunne nydes, mens man fik en hyggelig snak eller kiggede på tøjet i butikken.

Her er den så: Bespoke-tasken fra Boss, som kunne købes i løbet af aftenen. Tasken forhandles eksklusivt i butikken på Østergade i København.

Costume og Boss havde sørget for, at alle gæster fik en eksklusiv gave i form af et Boss-tag i italiensk kalvelæder – et perfekt match til Bespoke-tasken.

Psst ... Vind 5.000 kroner til Vagabond her

Aftenens musikalske indslag bestod af toner leveret af dj Le Gammeltoft.

Butikkens specialister er superdygtige. Her ses de midt i arbejdet med at præge de flotte tags med gæsternes initialer.

I løbet af aftenen kunne vores gæster ikke blot se og føle på de lækre varer fra Boss, de kunne også blive lidt klogere på de nyeste tendenser indenfor modeverdenen.

Blogger og modeekspert Pernille Teisbæk delte ud af sin viden og blev interviewet af Costumes redaktionschef, Marie Vidø. Pernille Teisbæk snakkede blandt andet om individualitet, som er en af tidens største tendenser.

To gæster med deres Boss-tags præget med deres initialer.

Pernille Teisbæk interviewes af Costumes redaktionschef, Marie Vidø, og fortæller om den nye it-taske fra Boss – klik på videoen herover for at se med.

Boss' Bespoke-taske forhandles eksklusivt i butikken på Østergade i København, og prisen er 8.999 kroner for den store og 7.999 kroner for den lille.

DET SENESTE NYE DIREKTE TIL DIG