Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Nude-nuancer hos Preen

Hvad skal jeg kigge efter til den nye sæson?

Johanne skal på (shoppe)ferie og vil høre, hvilke tendenser hun skal kigge efter

Hej miss costume
Da jeg skal til Portugal om et par uger, vil jeg høre, om du har nogle forslag til, hvad for noget tøj jeg kan kigge efter. Jeg vil også gerne købe et par nye tennissko, men jeg er lidt i tvivl om, hvilke jeg skal vælge. Har du nogle forslag?
Hilsen Johanne

Kære Johanne Tak for din mail. Hvor er du heldig, at du skal rejse til (lidt) varmere himmelstrøg. Og så er det jo altid en stor oplevelse at shoppe i andre byer end ens hjemby. Heldigvis har vi på Costume lavet en shoppeguide til Lissabon, som du kan se, hvis du klikker her.
Den nye sæson banker heldigvis på døren, og den er fyldt med nye friske farver, snit og mønstre. Hvis du har en blød og feminin stil, skal du gå efter falmede blomster, sensible nude-nuancer og transparente materialer. Hvis du har en rå stil, skal du gå efter ultrastramme bandagekjoler og brede skuldre. Desuden bliver buksedragten forårets it-item. De er hotte i alle former og farver og er både til hverdag og aftenbrug, så de er ikke til at komme udenom denne sæson. Hvis du klikker her, kan du se catwalk-billeder med falmede blomster, nude-nuancer, bandagekjoler, brede skuldre og buksedragter, som du kan blive inspireret af.
Da 1980'erne også bliver en af de største tendenser i foråret, vil et par sneakers i 1980'er-stil være perfekte til at opdatere dit look.
God (shoppe)ferie.
Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du et spørgsmål? Så skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev