© @amaliestar

Hvem skal du være til Halloween?

Er du træt af at skulle byen rundt for at finde props til din udklædning, har vi fundet fem forskellige halloween-looks, du nemt kan kopiere. Det bedste af det hele er, at du sikkert allerede har det meste i din garderobe.

Holly Golightly fra Breakfast at Tiffany's

Hiv en sort kjole ud af skabet og style med perlekæder og et par solbriller, så har du en nem udgave af stilfulde Audrey Hepburn som Holly Golightly i filmklassikeren Breakfast at Tiffany's. Lån diademet af din venindes datter og invester i en cigaretpind.

Mia Thermopolis fra Prinsesse eller ej

Med en stropløs kjole, sorte støvler og et par oversize høretelefoner er du godt på vej til at kopiere Anne Hathaway som Mia Thermopolis fra Prinsesse eller ej. Diademet kan du eventuelt erstatte med en perlebesat hårbøjle, så du kan nøjes med at investere i et par lange hvide handsker - de spås i øvrigt en mode-renaissance til foråret, så nu kan du være på forkant.

Violet Beauregarde fra Charlie og chokoladefabrikken

Find dit tracksuit frem, køb et par pakker hubba-bubba og smink dig med rigelig mængder af blå øjenskygge i ansigtet, så har du en nem udgave af AnnaSophia Robb som Violet Beauregarde i den faktisk lidt uhyggelige film, Charlie og chokoladefabrikken. Hvis du ikke har håret, der matcher, må du investere i en lys paryk med pandehår.

Kim Possible

Med et par grønne cargobukser, fatty pack og en sort turtleneck har du grunduniformen til Kim Possible, der i 2019 blev opgraderet fra tegnefilmsfigur til teenager i form at Disney-skuespilleren Sadie Stanley. Kim Possible er et oplagt valg, hvis du er velsignet med et naturligt, rødt hår og ellers må du supplere med paryk.

Mia Wallace fra Pulp Fiction

Et af de nemmeste kostumer er nok Uma Thurman som Mia Wallace fra Tarantino-klassiskeren Pulp Fiction. Det eneste det kræver er en sort page-paryk, en hvid skjorte og noget (falsk) næseblod, som du lave med en rød læbestift. Tilsæt de rette dance-moves og en kæreste med fedtet hår og hestehale, så er outfittet komplet.