Hvor kan jeg købe læderbukser?

Miss Costume har fundet flere par læderbukser, som Marie kan vælge mellem

5. september 2008 af Costume

Hej Miss Costume
Jeg håber, du kan hjælpe mig, da jeg er på grænsen til at være desperat. Jeg har ledt og ledt efter nogle fede og trendy skindbukser - både i butikkerne her i Odense, hvor jeg bor, og på nettet. Men jeg kan simpelthen ikke finde et par.  Kigger jeg bare de forkerte steder? Håber, du kan hjælpe.
Med venlig hilsen Marie

Kære Marie
Tak for din mail. Der er heldigvis ingen grund til at blive desperat, for jeg har fundet flere par seje læderbukser til dig. Danske Whiite har lavet et cool par læderbukser med en effektfuld smock forneden. De koster 2.999 kroner, og du kan finde nærmeste forhandler på telefon 5556 4075. Part Two har også lavet et par rå læderbukser, der har lynlåse i buksebenet. De koster 1.999 kroner, og du finder nærmeste forhandler på telefon 3347 9797. Selected Femmes version af sæsonens læderbukser har mange lynlåse, der forstærker den rå effekt. Selected Femmes læderbukser koster 2.000 kroner, og hvis du ringer på telefon 9942 3200, kan du få nærmeste forhandler oplyst. Alexander McQueen har designet et par fantastiske læderbukser med kviltede forstærkning på knæene. De koster cirka 14.840 kroner i netbutikken Net-a-porter.com. Du kan også vælge at skifte bukserne ud med et par lædergamacher. Vero Moda har lavet et par til 300 kroner, og på telefon 9942 3200 får du nærmeste forhandler oplyst.
Skab en barsk kontrast ved at mikse dine læderbukser med en feminin og lys blondetop. God fornøjelse med dine nye bukser.
Venlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du også et spørgsmål til Miss Costume? Så skriv til miss@costume.dk

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste