Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Guldøreringe fra Zarah Voigt til 650 kroner hos Youheshe.com.aspx {"target":"_blank"})

Hvordan passer jeg på mine guldsmykker?

Annie vil gerne passe godt på sine guldsmykker. Miss Costume iler med gode tips

Kære miss Costume

Jeg læste med stor interesse artiklen i Costume nummer 94 om at pakke sit tøj ned for vinteren. Der var masser af brugbare tips, og det leder mig til mit spørgsmål: Hvordan skal guld pakkes væk, når man ikke bruger det? Jeg har hørt, det skal i en stofpose, da guld ligesom perler ikke har godt af at ligge på for eksempel en kold bordplade. Jeg håber, du kan give mig et svar, der er mere end bare andenhåndsviden, da jeg gerne vil passe godt på mit guld også.

Mvh Annie

Kære Annie

tak for din mail. Jeg forstår godt, at du gerne vil passe på dine guldsmykker, og det er heldigvis slet ikke så besværligt. Du skal opbevare smykkerne i et smykkeskrin med separate rum, sådan at de ikke bliver ridset af eventuelle andre smykker. Når du bruger dine guldsmykker, skal du også passe på, at de ikke bliver ridsede. Sker det alligevel, kan du få dem poleret hos guldsmeden. Guld kan godt tåle parfume og make-up, men sørg for at rense det med guldrens bagefter.

Kærlig hilsen

Miss Costume

Klik her, og se flere svar fra Miss Costume

Skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev