Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skriv til miss@costume.dk

Hvordan plejer jeg mine vipper?

Brug en plejende gel, lyder Miss Costumes råd til Clara

Hej Miss Costume Jeg er en pige, som bruger meget mascara (man kan aldrig bruge for meget mascara), så derfor vil jeg spørge om, hvad jeg kan gøre for at pleje øjenvipperne.
Kærlig hilsen Clara

Kære Clara
Tak for din mail. Først vil jeg understrege, at det er supervigtigt, du tager din øjenmakeup af hver aften. Det er ikke rart at sove med makeup, og du kan risikere, at dine vipper knækker af.
Du kan få flere mascaraer, der plejer dine vipper. Ceramide lash extending treatment mascara fra Elizabeth Arden er rigtig god. Den styrker vipperne, så de bliver længere, mens man har mascara på øjnene. Meget smart. På Hotbeautystuff.dk kan du få plejende gel, som du kommer på som en mascara. Den kan bruges alene eller under almindelig mascara. Den får dine vipper til at gro, så du efter en måned er tættere på at have øjne som Bambi. På samme webshop kan du få en plejende creme fra Talika, der ligeledes får dine vipper til at gro. Den skal på vipperne morgen og aften, og her vil du også se et resultat efter cirka en måned.

Klik her, og se, hvordan du får perfekte vipper

Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Har du også et spørgsmål til Miss Costume? Så skriv til miss@costume.dk