© istockphoto

Hvorfor vil mine øjenbryn ikke vokse ud?

Anna er bange for, at hun har overplukket sine bryn og søger hjælp hos Miss Costume

Hej Miss Costume

Jeg er i gang med en ret irriterende proces - nemlig at få mine øjenbryn til at blive tykkere. Det ser herrens ud, og jeg er bange for, at jeg har overplukket dem. Jeg har nemlig ladet dem gro i snart 14 dage, og der er virkelig ikke vokset ret mange ud. Er det helt umuligt at få mine bryn til at blive tykkere, og er der noget, jeg kan gøre for at få dem til at vokse ud igen?

Med venlig hilsen Anna.

Kære Anna

Det lyder som noget af en kamp med dine øjenbryn. Jeg har forhørt mig hos vores skønhedsredaktør, som har følgende forklaring og et par tips til dig:

Det desværre kan tage meget lang tid for dine bryn at gro ud igen. Håret vokser i vækstfaser, hvilket kan forklare, at der er stilstand lige nu. Nogle hårsække kan gå i hvilefase i flere måneder, og ja, enkelte hår vokser aldrig ud igen.

Et tip til lidt akuthjælp, indtil dine bryn er groet ud igen, er at bruge en pudderskygge i en grålig eller kold tone, der passer til din hårfarve. På den måde kan du skabe en næsten usynlig skygge ved at farve på huden der, hvor du mangler hår. Det giver volumen og karakter til dine bryn.

Mine favoritter er "Pro Palette Eyebrow Kit" fra Clarins, "Brow Shaper" fra Mac eller Macs "Eyebrow Pencil".

Brede og naturlige bryn er en af sæsonens store beautytendenser. Så værn dig med tålmodighed, og lad pincetten ligge, så dine bryn kan blive smukke og naturlige igen.

Kærlig hilsen Miss Costume