© annammunkholm

3 influencers du skal kende

Mangler du ny inspiration på Instagram, har vi opdaget tre inspirerende up-and-coming influencers - nu nærmest veninder - du også kan overveje at følge.

Smukke og interessante Instagram-profiler popper konstant op, og det kan være svært at følge med i hvem, man skal følge. Vi er stødt på 3 up-and-coming influencere, vi synes er værd at følge.

Alle 3 inspirerer os på hver deres måde og selvom Instagram giver et godt indblik i de forskellige kvinders liv, er vi, her på redaktionen, ekstra nysgerrige på at lære dem endnu bedre at kende. Scroll ned og få historien bag profilerne @Mathilde_roien, @Annammunkholm og @Mathilderavnc.

ANNA MARIA MUNKHOLM
"Mit navn er Anna Maria, og jeg er 23 år gammel. Til dagligt læser jeg til pædagog på Københavns Professionshøjskole. Udover det, bruger jeg al min kærlighed på min profil på instagram.

Jeg startede med at dele ud af mit liv og tanker, da jeg droppede ud af sygeplejerskestudiet, hvilket efterlod mig med følelsen af at være forvirret og fortvivlet om min vej her i livet. Det er svært at være ung, og det kan være svært at bryde en norm i en verden, hvor mennesker følger strømmen. Lige netop den følelse skulle andre ikke stå med helt alene. Det er mere end okay at stoppe op og droppe ud eller gøre noget andet, end det du først havde antaget, var det 'rigtige'."

"På min profil @Annammunkholm dyrker jeg egenomsorg i fineste forstand. Egenomsorg kommer i alle former, farver og slags. Det er dermed op til dig selv at vælge det rette rum til selvkærlige handlinger i en travl hverdag. Jeg ønsker at være med til at inspirere og motivere, så at alle føler at livet er fantastisk. For det er det!"

MATHILDE ROIEN
"Mit navn er Mathilde, og jeg har danset ballet på eliteplan i 13 år, men måtte give op på den drøm i sommeren i 2021, da jeg døjede med en skade, jeg ikke kunne komme af med. Det sidste års tid har jeg lidt skulle finde en ny identitet, nu hvor jeg ikke er “ballet-Mathilde” mere. Jeg har siden jeg var 15 år, arbejdet som model ved siden af balletten, og har altid haft det som en plan B.

Oveni model-arbejdet åbnede sig en ny dør med sociale medier, da jeg ud af det blå fik en helt masse skønne følgere. Jeg har siden jeg var helt lille, gået meget op i, hvad jeg havde på. Jeg er en kæmpe perfektionist, så tøjkriser har altid været en stor del af mit liv også."

"Jeg startede min Instagram, da jeg var 13 år og fandt hurtigt ud af, at folk lagde deres outfits op, og det gav mig rigtig meget inspiration til min egne outfits og til at udforske min stil. I dag vil jeg sige, at jeg får allermest fashion-inspo, via pinterest - den app er fyldt med guldkorn! Jeg elsker generelt den skandinaviske måde at klæde sig på, så at gå rundt i Københavns gader, giver også helt vildt meget inspiration."

MATHILDE RAVN
"Jeg er en 25-årig rejseglad pige bosat i København, som elsker mode, og alt det, et outfit kan udtrykke om ens personlighed. Jeg elsker at sidde på fortorvscaféer og at romantisere mit liv gennem mit kamera. Jeg arbejder fuldtid som influencer og har mit eget tøjmærke Cattire Studio."

"Jeg føler mig oftest inspireret af en stemning, når jeg ser en gade eller bygning, specielt på mine rejser. Jeg bliver også inspireret af at kigge på mennesker, der er på farten - deres stil og udtryk. Jeg finder det utroligt inspirerende at kunne skabe en stemning på et billede, og da jeg selv er en 'on-the-go-city-girl' tager jeg oftest mine billeder på farten. Jeg elsker derfor at forestille mig det mood, som billedet skal skabe, fremfor hvordan det skal se ud.”