© celinenordal

Bag filteret: Celine Nordal

Celine bor på Vesterbro i København og er i gang med en uddannelse som beklædningsdesigner. Over 16.000 følger med i hendes liv på Instagram, hvor hun deler sine mange smukke outfits og inspiration til designprocesser.

Du kender sikkert at støde på en sej person på instagram, hvor man bliver inspireret af flotte outfits og smukke billeder. Det sker ihvertfald ofte her på redaktionen. Men hvem er personen bag?

Vi er blevet nysgerrige, og har derfor stillet 12 spørgsmål til Celine Nordal for at lære hende bedre at kende.

Læs med bag om den farverige og legende instagram-profil og lær Celine bedre at kende, når vi stiller hende spørgsmål om alt fra items, hun ikke kan leve uden, til hvornår hun sidst var modig.

Hvis du endnu ikke kender til Celine Nordal, er hendes profil absolut et besøg værd: @Celinenordal

Alder: 21

Bopæl: Enghave plads, Vesterbro

Beskæftigelse: Jeg læser lige nu en bachelor som beklædningsdesigner på Scandinavian Academy of Fashion Design.

Et fun fact om dig: Jeg er umenneskeligt bange for fugle - og har altid været det!!!

Hvis du skulle beskrive dig selv med tre ord ville det være: Umiddelbar, tilfældig og sjov (sidstnævnte afhænger af hvem man spørger, ha-ha)

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Uhhh, den er svær! Jeg har utrolig dårlig musiksmag og står derfor aldrig for at sætte musik på...nogen steder. Umiddelbart må mit svar være alt Mamma Mia relateret. Og jaaa, jeg ved godt det er en film, men holy hvor kan Super Trouper få sat gang i en fest!

Tre items i min garderobe jeg ikke kan leve uden: Min Balenciaga city bag, en oversized tee og et par oversized herre jeans - så er jeg flyvende. Jeg er totalt obsessed med stort tøj for tiden, og man ser mig næsten aldrig med tøj, jeg egentlig kan passe!

Min yndlings rejsedestination: Det er helt sikkert Paris! Jeg har kun været der få gange, men knuselsker det allerede. En by fuld af shopping, smukke gader, pæne locations og lækker mad - what's not to like!!! (Uuuh - ikke at forglemme lækre vintage butikker)

En restaurant/café du ville anbefale til andre: Jeg knuselsker Babylon. Menneskerne, stemningen og maden er lige noget for mig.

Hvis du kunne drikke kaffe med én person hvem skulle det så være:
Helmut Newton! Han var vanvittigt dygtig og formåede at fange nogle helt sindssyge billeder. Jeg gad virkelig godt at få nogle af hans historier om dengang, han fik sine billeder i Vogue, og hvordan hans kreative hjerne og proces fungerede. Hans indstilling til livet og hans frygtløshed i forhold til at stole på sine egne evner og blik.

Hvem/hvad inspirere dig: Uden tvivl Emilie Helmstedt. Da jeg var 18 år brugte jeg en hel sommer som PR-assistent i Helmstedt, og det var fantastisk. Emilie er inspirerende på en meget speciel måde, fordi hun ikke bare skaber helt vidunderlige kreationer, men også lever i sit eget kreative univers. Der er ikke så meget fis med hende, hun tager tingene som de kommer, og skaber lige præcis, som hun ønsker det. Det har påvirket mig meget og har været med til at danne mig som kommende designer. Det handler om at leve i en kreativ boble uden så mange påvirkninger fra andre. Det er sådan, man skaber originale ideer og kreationer.

Din guilty pleasure: Jeg rykker rundt i min lejlighed som en vanvittig. Der går sjældent mere end et par uger, før jeg har fået en ny vild idé til, hvordan der skal indrettes eller males. I skrivende stund sidder jeg i min mini-lejlighed med lyserøde trægulve og overvejer at male dem hvide. Jeg elsker projekter og kan bruge flere timer på at ændre alt for at gøre det igen om to uger.

Hvornår var du sidst modig og hvorfor: Modig er ikke som sådan et ord, der definerer mig som person. Jeg er faktisk utrolig bange for de fleste basale ting såsom fugle, mørke og min vaskekælder. Meeeen, hvis jeg SKULLE sige noget, så vil jeg gerne give mig selv et klap på skulderen for at flytte til København som 20-årig uden at kende nogen. Jeg kommer oprindeligt fra Falster, men har altid hørt mest til i København, så da jeg færdiggjorde handelsskolen, havde jeg dårligt fået studenterhue på, før at jeg stod med en nøgle til min første lejlighed på Sankt Hans torv, ha-ha. Selvfølgelig med en fremmed pige fra Nordsjælland, jeg havde fundet på Facebook! Livet handler om at tage chancer - og det gør jeg!