© katarinakrebs

Bag filteret: Katarina Krebs

Katarina bor på Nørrebro i København og har over 53.000, der følger med i hendes liv på Instagram, hvor hun deler ud af alt fra hendes mange smukke outfits til æstetiske øjeblikke.

Du kender sikkert at støde på en sej person på instagram, hvor man bliver inspireret af flotte outfits og smukke billeder. Det sker ihvertfald ofte her på redaktionen. Men hvem er personen bag?

Vi er blevet nysgerrige og har derfor stillet 12 spørgsmål til Katarina Krebs, for at lære personen bag filteret at kende.

Hvis du endnu ikke kender til Katarina Krebs, er hendes profil absolut et besøg værd: @Katarinakrebs

Alder: Jeg er 24 år gammel

Bopæl: Jeg bor på Nørrebro med min kæreste og har boet her i lidt over 4 år.

Job/studie/beskæftigelse: Jeg blev færdig med min bachelor i Markeds- og Kulturanalyse i sommer.

1 fun-fact om dig: Jeg har altid kortspillet Uno med i min taske!

Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord ville det være: Jeg er en meget omsorgsfuld person, og det er vigtig for mig, at de mennesker, jeg har omkring mig, har det godt. Derudover bliver jeg kaldt for solskinspigen i familien, så jeg er smilende :D, og så er jeg også et rodehoved.

En restaurant/café du ville anbefale til andre: Som sagt har jeg boet på Nørrebro i noget tid nu, og mit go-to sted vil altid være Friheden.

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Shakira - Hips Dont Lie :D

3 items i min garderobe jeg ikke kan leve uden: Mine vintage Diesel jeans, store chunky Vagabond boots og mine oversized frakker fra forskellige loppemarkeder!

Min yndlings rejsedestination: Menton i Sydfrankrig er mit yndlingssted. Det er en fin lille by nær Italiens grænse, hvor der næsten ingen turister er, og det har en helt speciel plads i mit hjerte.

Hvem/hvad inspirere dig: Folk på gaden, gamle magasiner og de mennesker, der er omkring mig. Jeg bliver også meget inspireret af at tage på loppemarkeder og se private garderober.

Din guilty pleasure: Risengrød og æbleskiver!

Hvornår var du sidst modig: I går faktisk... Jeg fik endelig samlet mig mod til at sige op på mit arbejde og gå i en lidt anden retning. Jeg har altid arbejdet meget og haft brug for faste rutiner, men samtidig har jeg også haft lyst til at se, hvor sociale medier kunne føre mig hen. Så nu har jeg taget beslutningen om at rive mig løs fra de faste rutiner og blive inspireret på ny. Så det bliver rigtig spændende!