Annabel Rosendahl
© Hanne Bosnes

Bloggerens bedste stylingtip

Hun har en af Nordens mest gennemførte Instagram-profiler og en misundelsesværdig stil. Her deler smukke Annabel Rosendahl den ting, der giver hendes outfits dét ekstra

2. november 2017 af Carla Christine Bruus Aagaard-Strube

Norske Annabel Rosendahls legende, farverige stil bliver fulgt af tusinder på Instagram og på hendes blog i eget navn. Det unge stilikon er netop stoppet som indkøber for den eksklusive tøjbutik Høyer, men vi spår, at vi kommer til at se meget mere til hendes sans for mønstermiks og farverige tasker.

HVILKE ACCESSORIES GÅR DU ALTID MED?

“Jeg har en forkærlighed for tasker. Jeg kan bedst lide dem, som har noget særligt over sig, og derfor vælger jeg for det meste dem i farver. Hvis jeg alligevel bruger en sort taske, så pynter jeg den med et silketørklæde eller en cool strop, så den bliver mere mig.”

HVILKEN TASKE ER DIN FAVORIT LIGE NU?

“Det må være min fantastiske, lille taske fra Balenciaga. Mønstret og farverne er en drøm, og jeg elsker, at den er så speciel, men alligevel passer til det meste og giver alle look et cool touch. Ovenikøbet har den en skulderstrop, der gør den nem at bruge i hverdagen.”

HVAD VENDER DU ALTID TILBAGE TIL?

“Jeg keder mig hurtigt, så jeg køber sjældent det samme, som jeg allerede har i skabet, men vil hellere tænke nyt og komplementere de farver og styles, jeg har. Det er sjovt at have tasker i forskellig stil til forskellige look, og jeg har alt fra Célines Box bag i camel til en Chanel-taske i denim og en Gucci-rygsæk med rosa blomster. Fælles for dem er, at jeg har forelsket mig i dem og ikke kunnet lade være med at købe dem.”

HVAD BETYDER ACCESSORIES FOR DIN STIL?

“Accessories betyder meget for mig og er ofte et vigtigt fokuspunkt i mine look. Jeg er legende i min stil, og jeg elsker også at være det i mit valg af tilbehør. Jeg falder tit for farver og mønstre og mikser dem gerne sammen på kryds og tværs. Jeg ejer ikke et eneste par sorte højhælede sko og investerer hellere i specielle accessories med farver. Jeg kan ikke lide at føle mig for ‘dressed up’,så til en kjole foretrækker jeg sneakers, men omvendt så føler jeg mig bedre tilpas med en farverig taske, hvis jeg en dag bare er helt klassisk klædt i hvid skjorte og jeans.”

HVORNÅR FORELSKEDE DU DIG FOR ALVOR I DIN FØRSTE ACCESSORY?

“Min første taske var en Louis Vuitton Nué bucket bag i monogram, som jeg købte for mine feriepenge i 2007. På det tidspunkt gik jeg i gymnasiet og arbejdede som assistance i den tøjbutik, hvor jeg senere blev indkøber. Anledningen var en tur til New York med min mor. Jeg havde allerede bestemt mig for at købe den, inden vi tog afsted, for den havde stået på min ønskeseddel længe. Jeg synes ikke, at Louis Vuittons monogram-tasker er så pæne som nye, hvor de er helt stive i det, og skindet er lyst, så jeg kan huske, at jeg satte den ud i solen og prøvede at bruge den mest muligt lige efter, jeg havde købt den. I dag kan der gå flere år, imellem at jeg bruger den, og det er mest til en tur på stranden eller i parken – men den skal alligevel aldrig sælges.”

HVILKE MODEHUSE, SYNES DU, ER SÆRLIGT GODE TIL ACCESSORIES?

“Céline har en kombination af smykker, tasker og sko, der er beundringsværdig. Hele deres univers er så lækkert, og de formår at være sofistikerede samtidigt med, at de er nytænkende og opdaterede. De kommer altid med nye modeller, som jeg forelsker mig i, og det er ikke uden grund, at så mange designere lader sig inspirere af Phoebe Philo. Céline er et af de få brands, jeg kunne bruge et helt look fra, uden at det ville blive for meget – deres blanding af tøj og accessories er både spændende og cool. Jeg kommer aldrig til at kede mig over deres accessories og bruger dem altid i flere sæsoner.”


ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste