modelsøstre darja katarina barannik
© Renate Torseth / Pudder Agency

Darja og Katarina Barannik om at være søstre og skændes uden at beherske sig

Mød den norske influencer Darja og hendes lillesøster til en snak om deres forskelligheder, som kun har bragt dem tættere på hinanden

16. marts 2018 af Alexandra Sætran / Laura Marie Kragelund

Darja om Katarina

“Katarina og jeg er vokset op sammen, hvilket også betyder, at vi har været igennem, og delt, små og store oplevelser i livet. Der er ingen andre, som forstår mig på den måde, som hun gør, og det er uerstatteligt.”

“Der er ingen, som står mig nærmere end Katarina. Vi snakker sammen på telefonen op til flere gange dagligt, og jeg deler absolut alt i mit liv med hende. Jeg ved, at vi kan grine og græde sammen, og jeg kan altid få gode råd af Katarina.”

“Vi har begge to stærke personligheder, og vil gerne have det sidste ord. Når vi først har fyret op under hinanden ved vi præcis, hvilke knapper, vi skal trykke på, for at tænde den anden af. Men vi bliver ligeså hurtigt venner igen. Katarina er min største kritiker. Jeg stoler hundrede procent på hende.”

model darja katarina barannik
© Renate Torseth / Pudder Agency

Bedste minde

“Mit bedste barndomsminde med Katarina er alle vores rejser, blandt andet til Brasilien, Thailand og Spanien, men også somrene i vores bedstemors sommerhus udenfor Sankt Petersborg i Rusland.”

“Igennem barndommen har Katarina været den rolige af os, mens jeg har været den højlydte. Men det er dog alligevel vanskeligt at stoppe Katarina, og når hun først sætter i gang, stopper hun ikke igen. Hun er meget belæst og utrolig lærenem, og derudover er hun virkelig morsom, hvilket vi nyder godt af ved middagsbordet.” 

“Mit forhold til Katarina bliver kun stærkere og stærkere. Vi har et unikt sammenhold, og jeg sætter stor pris på, hvor loyale vi er overfor hinanden. Det er så dejligt at have en person i ens liv, som man kan snakke med om alt mellem himmel og jord.”

Katarina om Darja

“At have søskende er noget, som jeg sætter stor pris på. Igennem vores relation har jeg lært meget om venskab, kærlighed og ærlighed, men også om at tolerere forskelligheder. Derudover har vores trygge og frie barndom gjort os til nogle åbne og inkluderende mennesker.” 

“Darja har altid været en person i mit liv, som jeg betror mig til og har tillid til. Hun er der altid for mig – uanset hvad. Og selvom man også godt kan finde denne egenskab hos en nær ven, så er relationen til Darja stærkere end noget andet venskab. Vi kender og forstår hinanden på en helt særlig måde.” 

“Vi lægger ikke fingre imellem, når vi skændes. Vi kan være irrationelle og glemme at beherske os, hvilket man oftest husker i diskussioner med venner, men det tror jeg, er et typisk fællestræk for søskende.” 

model darja katarina barannik
© Renate Torseth / Pudder Agency

“Vores skænderier bunder ofte i misforståelser, og handler kun om småting. Derudover diskuterer vi meget forskellige emner, og har ofte vidt forskellige synspunkter. Men jeg tror alligevel, at disse forskelligheder er sundt for vores søskendeforhold, da de kan være med til at skabe større perspektiv og forståelse.” 

“Vi var virkelig meget sammen som børn, men i dag har vi forskellige vennekredse, og er blevet to individuelle mennesker med forskellige ambitioner.” 

“Hun er den person i mit liv, som jeg ved, at jeg altid kan stole på, og som altid vil støtte mig i alle slags situationer.” 


ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF

Måske er du interesseret i ...

Seneste