© PR

“Dette har gjort mit hår og mine negle vildt stærke og fået dem til at vokse hurtigt”

Den 30-årige skuespiller Molly Egelind afslutter en række sætninger om alt fra skønhed og arbejde til kærlighed og hverdagsliv

Hvordan er det egentlig at være Molly Egelind, 30 år, skuespiller og aktuel i hovedrollen som Anna i serien Sygeplejeskolen på TV2 Charlie? Vi har bedt Molly afslutte en række sætninger.

Hverdag

Min dag begynder med ... “at jeg bliver vækket af min datter Ellinor på 4 år. Hun er det hyggeligste vækkeur i verden.”

Min træningsrutine ... “er styrketræning et par gange om ugen. Jeg elsker den jordforbindelse, det giver mig, og jeg er helt vild med den muskelømhed, der kommer et par dage efter en rigtigt god dag i fitnesscenteret.”
En hverdagsklassiker er ... “at trylle en eller anden form for aftensmad frem og invitere til køkken-komsammen i vores lejlighed.”
Hverdagslykke er ... “i korte glimt at blive fuldstændigt lamslået af stolthed over, hvor sjov, klog og sej min datter er.”

Min dag slutter med ... “at jeg som regel falder i søvn på sofaen midt i en HBO-serie, min mand og jeg har aftalt at se sammen. Så må han give mig et resumé af de sidste 30 minutter morgenen efter. Jeg elsker at falde i søvn på sofaen. Så er det, som om dagen ikke er helt forbi, selvom jeg må give op og lukke øjnene.”
Jeg holder aldrig op med at bruge ... “et kosttilskud, der hedder MSM. Det har gjort mit hår og mine negle vildt stærke og fået dem til at vokse hurtigt. Nu tør jeg simpelthen ikke holde op igen.”

Liv

Det bedste råd, jeg har fået, er ... “ikke at forveksle succes med kærlighed.”
Den person, der ændrede mit liv, er ... “min mand, Benjamin. Han har lidt ad gangen, hver dag siden vi mødtes, gjort mig gladere, klogere, stærkere og mere voksen. Han er den bedste makker i verden, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden ham.”
Det største, jeg har opnået, er ... “at lave en familie med alt, hvad den indebærer af ekstra-mostre og -onkler og alle deres børn. Jeg er skam også stolt af, hvad jeg indtil videre har bedrevet rent karrieremæssigt, men det kan ikke måle sig med lykken over de relationer, jeg har.”

Jeg bliver nervøs over ... “om jeg gør det godt nok. I grunden er jeg utroligt meget i tvivl hele tiden. Jeg har lært at tackle det, men især i forbindelse med mit arbejde bliver jeg til tider ramt. Men tvivlen er også det, der driver mig fremad, og gør, at jeg ikke stagnerer.”

Jeg fortryder ... “faktisk meget få ting. Heldigvis. Men nogle gange kan jeg komme i tanker om noget pinligt eller dumt, jeg gjorde for flere år siden, og blive helt rød i hovedet over det. Så minder jeg mig selv om, at jeg nok er den eneste i verden, der stadig kan huske det.”
Mine tanker om kærlighed er ... “at det faktisk ikke koster noget at dele ud af den. Livet bliver kun dejligere, jo mere gavmild jeg er med kærligheden.”
Jeg griner altid af ... “filmen Blazing Saddles. Jeg har nok set den over 30 gange og kan den udenad, men jeg skraldgriner alligevel hver gang.”
Jeg vil helst rejse til ... “Tokyo. Jeg er enormt fascineret af Japan og føler mig meget draget af alt, der har med landet og dets indbyg- gere at gøre. Jeg glæder mig til en dag at rejse derover og forestiller mig, at det bliver en kæmpe oplevelse.”

Arbejde

Min arbejdsfilosofi ... “er altid at gøre mig umage. Ligegyldigt hvad jeg beskæftiger mig med, vil jeg aldrig holde op med at gøre mig umage.”
Min arbejdsmoral er ... “utroligt høj. Det, tror jeg, gælder for rigtigt mange skuespillere. Vi er overordnet meget bevidste om, hvor meget der afhænger af os, og derfor går vi tit på scenen på trods af sygdom for ikke at skulle aflyse en forestilling.”
Mit drømmejob som barn var ... “at være en del af Spice Girls. Men siden jeg som 12-årig fik min første filmrolle, har jeg aldrig alvorligt kigget mig om efter noget andet at lave.”
På arbejde kunne jeg aldrig finde på at ... “gøre noget, jeg ikke føler mig tryg ved.”
Jeg ser op til ... “min mormor, Ruth. Hun var den sejeste og stædigste drama queen og er mit store idol. Hende savner jeg virkelig.”
I weekenden ... “kommer jeg tit til at lave alt for mange planer, fordi der er så meget, jeg gerne vil nå, og så mange mennesker, jeg gerne vil se. Jeg øver mig på at huske at være helt doven en gang imellem.”