Interview Sanne Sehested Gestuz

Gestuz' Sanne Sehested: Dette sted er Københavns bedst bevarede hemmelighed

Copenhagen Fashion Week er i fuld gang og folk valfarter til byen for at se de nye kollektioner, men hvad skal man ellers opleve i den danske hovedstad? Her deler Gestuz' kreative direktør sine insidertips

Copenhagen Fashion Week er skudt i gang, og hovedstadens gader er endnu en gang fyldt med presse, indkøbere, fotografer og influencers fra hele verden.

For første gang i mange år holder Gestuz show, og vi har taget en snak med mærkets kreative direktør, Sanne Sehested, som deler sine insidertips til København.

Hvor spiser du morgenmad i København?

“København har mange gode steder, men jeg er mest til 'lidt men lækkert'. Blandt mine favoritter er Ipsen & Co. på Frederiksberg, hvor de har et lækkert udvalg og en hyggelig atmosfære.”

Hvem skænker byens bedste drink?

“Jeg drikker stort set ikke drinks, men elsker et koldt glas hvidvin eller rosé. Så for mig er Vinoria Lilo et sted, jeg nyder at komme, når jeg er i København, og få et glas vin og lidt mandler og oliven.”

Hvilke butikker vender du altid tilbage til?

“Jeg shopper primært vintage og mine favoritsteder i København er Jerome Vintage, I Blame Lulu og Magnolia's Luksus 2ndhand. Derudover er jeg også stolt af vores egen signaturbutik i indre København.”

Hvad er Københavns bedst bevarede hemmelighed?

“Alle kender naturligvis til Rådhuset, men meget få kender Rådhushaven, der ligger lige bagved, som er den fineste lille have. Her kan man søge tilflugt fra larm og menneskemylder og bare sidde på en bænk og nyde lidt solskin.”

Hvilke steder i København er ellers værd at besøge?

“Jeg nyder at få en behandling hos Power Treatments på Gammel Kongevej. Her får jeg lov til at ligge stille, mens nogen tager sig af min hud. Følelsen bagefter er den bedste.

Derudover elsker jeg at besøge V1 Gallery. Det ligger i Kødbyen, som i sig selv er et skønt sted at gå rundt, og der er altid masser at opleve, når det kommer til kultur og gode spisesteder.”