Københavns sejeste kærestepar: Melissa og Mads-Bo

“Film, tv og musik vil vi nok diskutere til den dag, én af os kradser af.” Melissa Bech fortæller om forholdet til Mads-Bo Smith fra natklubben Chateau Motel

Valentinsdag falder som bekendt midt i februar, og hvad end du religiøst fejrer kærlighedsdagen eller ej, er det unægteligt en fin anledning til at sætte fokus på tosomheden.

Her kan du møde kæresteparret Melissa Bech og Mads-Bo Smith, som begge er erfarne profiler i henholdvis den danske modebranche og det københavnske natteliv. I dag arbejder Melissa som Head of Sales hos Norse Projects, mens Mads-Bo driver natklubben Chateau Motel.

Læs med, og få Melissa og Mads-Bos kærlighedshistorie, fortalt af Melissa Bech, der både inkluderer Smack My Bitch Up, Roskilde Festival og en god portion selvironi.

Psst ... I sidste uge snakkede vi med kæresteparret Jakob og Malene, som du kan møde her.

HVORNÅR OG HVORDAN BLEV I KÆRESTER?

“Vi havde en lidt kompliceret start, som så mange forhold nu engang har, men det hele begyndte på Roskilde Festival år 2010.

Vi kendte en smule til hinanden tilbage fra gymnasiedagene, men det var først til Smack My Bitch Up foran Orange Scene, at der for alvor blev kastet benzin på bålet.”

HVORDAN MINDER I MEST OM HINDANDEN – OG MINDST?

“Vi er begge meget private, men også ekstremt sociale personer. Vi elsker at være sammen med vores venner, men dyrker også tosomheden i privaten. Men vigtigst af alt, så deler vi den samme humor.

Film, tv og musik vil vi nok diskutere til den dag, én af os kradser af.”

HVORFOR ER I ET GODT MATCH?

“Fordi vi både er ret ens og meget forskellige. Selvom vi umiddelbart kan minde om hinanden og har mange af de samme interesser, er vi i bund og grund ret forskellige i vores måde at betragte og angribe tilværelsen på.

Mads-Bo har en meget kalkuleret tilgang til livet, hvor jeg nok er langt mere spontan og instinktiv.

Det har været med til at skabe en stærkt dynamik i vores forhold, og det har gjort, at vi begge har lært meget gennem vores seks år lange forhold, både sammen og hver især.”

HVAD ER JERES MEST ROMANTISKE MINDE FRA JERES TID SAMMEN?

“Efter vi mødte hinanden på Roskilde Festival, har vi været tilbage alle de efterfølgende somre i samme telt, bare os to. Vi kommer tilbage for at glemme hverdagens stress og jag, og te os som to unge, dumme og nyforelskede teenagere på ny. Det er en uvurderlig følelse.

Generelt er vi ikke et par, der gør et stort nummer ud af at lave kæmpe, overdrevne romantiske gestusser, for os er det de små tegn på omtanke i hverdagen, der betyder alt, som når han laver min livret, selvom han hader den selv.”

HVOR ER I OM FEM ÅR?

“Aner det ikke, men i hvert fald en masse rejser og oplevelser rigere. Ingen ved, hvad livet smider af udfordringer vores vej, c’est la vie.”

HVORDAN HOLDER I KÆRLIGHEDEN I LIVE I HVERDAGEN?

“Griner af os selv, af hinanden og sammen. Giver plads og bevarer os selv – hvis man bliver ‘vi og os’-parret er løbet kørt.”