© Martin Johannes Larsen

"Nogle gange er uønskede gaver de bedste"

Ved du stadig ikke, hvad du skal give manden i dit liv? Kig med på Vild med Dans vært og komiker Martin Johannes Larsens ønskeseddel - og se, hvad han glæder sig mest til at give.

Uanset om du kender Martin Johannes Larsen fra hans videoer på Instagram, fra hans rolle som vært på Vild med Dans, eller fra TV2-programmet Stormester, er der ingen tvivl om, at han for tiden ikke er til at komme udenom i medierne. Vi har spurgt komikeren om, hvilken gave han glæder sig allermest til at give:

"Jeg ville gerne have røbet gaven til min kone, men det kan jeg ikke. Risikoen for, at hun læser med nu, den er simpelthen for stor. Derfor afslører jeg en gave til min far i stedet (risikoen er lille her). Jeg (og min søster) glæder os meget til at give ham en kikkert. Han er for nylig gået på pension, og han kan lige netop ikke se, hvad der sker ude på vandet, derfra hvor han og min mor bor. Nu kan han endelig følge med, når Bogø færgen sejler frem og tilbage fra Assens havn. Den glæder jeg mig til at give og mon ikke også, at han bliver glad for den."

Martin Johannes Larsens egne ønsker får du her - måske du kan finde inspiration til enten dig selv eller manden i dit liv:

En rejsekuffert

"Jeg ønsker mig meget en kuffert. Faktisk to. En stor kuffert og en kabinekuffert. Det eneste krav er, at der skal være hjul på, for jeg er simpelthen så træt af, at jeg skal have min bagage på ryggen, når jeg skal ud og rejse. Jeg bliver altid enormt svedig, og så synes jeg altid, at jeg ligner en, som skal ud og backpacke. Ikke noget galt i det. Det ville bare have været federe, ikke at have 20 kg på ryggen fra Kastrup Lufthavn til et resort i Thailand tilbage i Februar, da min kone og jeg skulle på bryllupsrejse. Og så er det også et lidt voksent statement at have en kuffert. Så nu skal det være nu. Jeg krydser fingre."

Underbukser og strømper

"Måske en kliche, måske et absolut kedeligt ønske, MEN… Det er simpelthen så rart at få, specielt når ens gamle underbukser og strømper er ved at have udtjent deres værnepligt."

Overrask mig

"Nogle gange er det sgu meget rart at blive bare lidt overrasket med noget, som man ikke har ønsket sig. Det er tilfældet for mig i år, så derfor har jeg også sagt til min familie, at de bare skal overraske. Nogle gange er de gaver, som man ikke har ønsket sig de bedste."