Pia Mia Fellahs guide til ferie på Ibiza

Head of Global Marketing hos Dyrberg/Kern, Pia Mia Fellah, har de seneste tredive år ferieret på Ibiza, hvor hun drikker iskolde San Miguel-øl, hører David Guetta og daser i solen

Pia Mia Fellahs sommerferie © Privat / Pia Mia Fellah
1 / 3

Head of Global Marketing hos Dyrberg/Kern, Pia Mia Fellah, 46 år, kender Ibiza som sin egen baglomme, for hun er kommet på den spanske ø gennem de seneste tredive år.

“Jeg er kommet på Ibiza siden engang i 80’erne – dengang primært for at gå på club, få en California tan og spise halvdårlige tapas. I dag er jeg der med min familie. Mine døtre er så heldige, at deres far har købt et hus, hvor vi kan bo, så vi er altid en stor flok veninder, mænd og børn afsted. Jeg elsker øens helt specielle stemning af afslappede mennesker, smukke strande, musik og fantastiske restauranter, og jeg glæder mig til lange, solrige dage, hvor vi spiser morgenmad i flere timer, mens ungerne løber ned til poolen, eller vi tager på en af de skønne strande og hænger ud.”

2 / 3

Det skal jeg læse “Kaspar Colling Nielsens Det Europæiske Forår og Kim Leine Rød mand/Sort mand – og jeg glæder mig.”

Det skal jeg høre “Miguel, Peter Sommer og David Guetta. Perfekt Ibiza-muzak.”

Her skal jeg spise “På The Giri Cafe – og helst hver tredje dag. Rosa, som er en af mine veninder, åbnede den for nogle år siden, og den er fantastisk. Maden er økologisk, og grøntsagerne hjemmeavlede. Og så skal jeg mindst to gange frådse mig i brunch på El Chiringuito, som er øens bedste.”

Cafe.thegiri.comog Elchiringuitoibiza.com.

Kjole, Munthe 1.599 kr. // Solbriller, Ray Ban hos Profiloptik.dk 1.449 kr. // Bog, Rød mand sort mand af Kim Leine hos Bog & Idé 250 kr. (før: 300 kr.) // Øreringe, Dyrberg/Kern 649 kr. // Bodyscrub, Karmameja 299 kr.

Huset på Ibiza, hvor Pia Mia Fellah og familien bor © Privat / Pia Mia Fellah
3 / 3

Huset på Ibiza, hvor Pia Mia Fellah og familien bor

Det skal jeg drikke “Iskolde San Miguel-øl – og cola.”

Mit bedste ferietip “Rejs væk! Vi har brug for sol og varmt sand under fødderne om sommeren – i det mindste bare én uge. Og med den mangel på sommer, som vores eget land har budt os de sidste mange år, er det en god idé med en ferie til et solsikkert sted.”

Mit bedste ferieminde “Alle ferierne på Ibiza – især de seneste 14 år, hvor det har været med tætte venner og børn. Vi har så mange oplevelser og sjove, skøre, skønne minder derfra.”