Et kig indenfor hos en vintagebutik: Vintage 199

Vi har besøgt den lille fine vintagebutik; Vintage 199. Bøjlerækker med lækre silkesager, 70ér kåber og ikke mindst Levi's 501 – og til rimelige priser. Et velassorteret udvalg som er pænt præsenteret i butikken på Jagtvej 199 – vi kommer gerne igen.

“Det fede ved at købe brugt tøj er blandt andet, at man kan få god kvalitet til rimelige penge, det er unikt og samtidigt bidrage til at passe bedre på vores miljø og jordklode.”

Butikkens speciale

“Udover de mere sæsonprægede varekategorier har vi nogle helt faste kategorier, som der altid er efterspørgsel på fra vores kunder. Vi holder os opdaterede i forhold til trends igennem gadebilledet, modemagasiner, sociale medier og vores kunders forespørgsler.”

“Vi repræsenterer to generationer og har hver især forskellig kendskab og smag, men vi har det tilfælles, at vi begge interesserer os for vintagetøj og modehistorie.”

Vintage-tendenser

“En ting vi særligt i større grad er begyndt mere at kunne mærke er, at vi oplever at grænserne mellem herre- og dametøj er blevet mere flydende og brudt op. Det handler for mange mere om komfort, udtryk og pasform snarere end det label i nakken, der indikerer et bestemt køn.”

“Vi synes, det er rigtig godt og vigtigt at modemagasiner er med til at vise deres læsere, hvilke fordele samt hvilke gode muligheder der eksempelvis er stylingsmæssigt ved at købe brugt tøj.”