Sådan fester jeg: Fotograf Victor Jones

Med kameraet i den ene hånd, en flaske Sambuca i den anden og iført flyverdragt, er fotografen klar til fest. Få alle Victors party-tips her

December er festernes tid, og derfor har vi denne måned festtema på Costume.dk.

Vi benytter anledningen til at tage en snak med en håndfuld af landets mest festlige personligheder, om alt fra den ultimative playliste til det bedste festoutfit.

Næste i rækken er fotograf Victor Jones, der rejser rundt til alle verdens modeuger, og spotter gadens bedst klædte fashionistaer.

Når Victor skal feste, står den på Sambuca, flyverdragt og en god portion hiphop.

Læs mere om Victors festfavoritter i interviewet her.

HVORDAN GØR DU DIG KLAR TIL FEST?
“Jeg tror, jeg er født til en fest. Der skal i hvert fald ikke meget til, før jeg er klar. På med mine unbreakable Sunday-sko, mine Dr. Martens, helt sorte selvfølgelig. Alle ved, hvide sneakers ikke holder fem minutter til en fest.”

HVAD KRÆVER DET AT HOLDE EN GOD FEST?
“Glade mennesker, lidt magi og noget god hiphop.”

HVAD DRIKKER DU? “Dem, som kender mig, ved, jeg fungerer bedst med kameraet i den ene hånd og en flaske Sambuca i den anden.”

HVILKEN FEST ER DEN BEDSTE NOGENSINDE?
“Jeg har både været til fest med Givenchy i Milano, og i New York med Skrillex og Diplo. Men en af de fester, jeg husker, med den bedste vibe må være min ven Amins fødselsdags i sommer, hvor Dúné spillede til intimkoncert i Bruuns Galleri.”

HVILKET OUTFIT ER DIT FAVORIT TIL FEST?
“Altid sorte bukser, gerne nogle af mine Henrik Vibskov. Det er dem, som har holdt absolut bedst, og ligesom sneakers, er det kun sort, som ikke er helt ødelagt dagen efter. En stor T-shirt fra KTZ og en tynd jakke efter sæson, lige for tiden er jeg rigtig glad for min Asger Juel Larsen-jakke (billede). Men jeg er heller ikke bleg for at møde op i malaysisk kjole eller en flyverdragt i ny og næ.”

FÅ DE SENESTE NYHEDER DIREKTE I DIN INDBAKKE – TILMELD DIG COSTUMES NYHEDSBREV HER