© Privat

“Smukfest er virkelig Danmarks smukkeste festival, men også den hyggeligste og sjoveste fest”

Rikke Kamstrup Jacobsen, ejer af PR-bureauet PR1, deler sine bedste tips til Danmarks smukkeste festival

Det er i højere grad festen, stemningen og gensynet med gamle venner, bekendte, kolleger og familie, end det er musikken, der trækker, når 37-årige Rikke Kamstrup Jacobsen, ejer af PR-bureauet PR1, tager på Smukfest-festivalen i Skanderborg.

DERFOR SKAL JEG PÅ SMUKFEST

“Smukfest er virkelig Danmarks smukkeste festival, men også den hyggeligste og sjoveste fest. Jeg elsker, hvordan bøgeskoven bliver forvandlet til et univers med en by i en skov, som har alt fra diverse lækre madbarer, restauranter, vinbarer, champagnebarer og klubber med temaer rundt omkring i skoven til god kaffe og lækker is – og selvfølgelig en masse scener med underholdning og musik.”

DET SKAL JEG HØRE

“Jeg glæder mig mest til Saveus, Dúné, Thomas Helmig og Martin Jensen. Min musiksmag er meget blandet, og det handler egentlig mere om stemningen og om at være i godt humør.”

MIT BEDSTE SMUKFEST-TIP

“Start tidligt. Efter jeg er blevet mor, er der for få fester i mit liv, men en af de bedste er Smukfest, og jeg glæder mig hvert år. For mig er det en fest, som starter om formiddagen. Det med at starte tidligt og slutte omkring midnat fungerer godt for mig. Jeg kan ikke bruge en uge på at blive frisk igen efter en festival. Mandag morgen er hverdagen jo i gang igen.”

MIT BEDSTE MINDE

“Det må være Nik og Jay i 2016. Jeg hører ikke deres musik i hverdagen, men deres koncerter er så gode. Den stemning, de skaber, er magisk. Til min store ærgrelse spiller de ikke i år.”

HER DRIKKER JEG

“Champagnebaren og Happy Hippie. I champagnebaren møder jeg altid en masse venner – man kommer der for selskabet og ikke for champagnen. Og Happy-baren, fordi deres drinks er sjove og stærke, og så bliver de serveret i en spand med 10 sugerør. Et koncept, som kun er sjovt på en festival med fest og farver.”

HER BOR JEG

“På hotel. Jeg har brug for ro om natten, eget badeværelse og mulighed for ikke at være omgivet af mennesker hele tiden. Jeg plejer at bo på Skanderborghus, som ligger lige ved siden af festivalen, men det var booket i år, så derfor skal jeg bo på Hørning Kro. Herfra er der ganske vist fem kilometer til festivalen, men der går en bus fra festivalpladsen og lige til døren, så det er o.k.”