supermodel vanessa axente interview

Supermodel Vanessa Axente: “Jeg bliver nervøs over alting”

Vi har mødt den 22-årige model til en snak om arbejde, kærlighed og hendes værste egenskab, som der ikke er plads til i modebranchen

Den ungarske model Vanessa Axente indledte sin karriere som 14-årig, åbnede Pradas show som 17-årig og har siden da arbejdet for verdens største modebrands og har for nyligt skudt en serie i rent Chanel for Costume – men egentlig drømte hun om at blive bilmekaniker.

Vi har bedt Vanessa Axente afslutte en række sætninger.

Hverdag

Min dag begynder med ... “en stor, lækker morgenmad. Jeg kan ikke starte dagen uden morgenmad, som jeg sidder med i minimum halvanden time.”Jeg træner ...“15 minutter på motionscyklen, 15 minutter med små vægte og 15 minutters træning af ben. For det meste smutter jeg i træningscentret, men hvis det er varmt, tager jeg en løbetur på 30 minutter. Og så dyrker jeg yoga tre gange om ugen.”

En hverdagsklassiker er ... “ at meditere.”

Hverdagslykke er ... “at smile og være taknemmelig for alt, hvad jeg har – særligt et godt helbred og en god familie.”

Min dag slutter med ... “at jeg læser en bog i sengen. Det hjælper mig med at slappe af og slå min hjerne fra.”

Jeg stopper aldrig med at bruge ... “min Kindle og Omorovicza Queen of Hungary Mist.”

Liv

Det bedste råd, jeg har fået, er ... “at jeg skal tro på mig selv. Jeg ved godt, det er en kliché, men det er så sandt.”Den person, der ændrede mit liv, er ... “der er ikke rigtig nogen, der har ændret mit liv, men der er et par stykker, der har hjulpet mig til at blive den, jeg er i dag.”

Det største, jeg har opnået, er ... “min karriere som model. Jeg kan ikke vælge et enkelt job ud, for der har været så mange gode jobs. Det er ret fantastisk at have så meget frihed, mit eget hus og min egen bil i en alder af kun 22 år.”

Jeg bliver nervøs over ... “alting. Det er min værste egenskab.”

Jeg fortryder ... “ingenting, for de fejl, jeg har begået, er alle sammen nogle, jeg har lært noget af.”

Kærlighed er ... “for mig baseret på tillid og ærlighed, for uden det fungerer det ikke.”

Jeg griner altid af ... “videoer med dyr.”

Jeg vil helst rejse ... “rundt og se hele verden, men allerhelst New Zealand.”

Arbejde

Min arbejdsfilosofi er ... “at yde mit bedste.”

Min arbejdsetik er ... “den samme som min arbejdsfilosofi . At gøre mit bedste. Hvis en kunde har booket mig til et job, så går jeg tidligt i seng aftenen før, møder til tiden, hænger ikke i min telefon og er 100 procent fokuseret på opgaven.”

Mit drømmejob som barn var ... “mange, blandt andet sangerinde – hvilket aldrig kommer til at ske – og at blive en berømt bilmekaniker og eje mange biler. Foreløbig ejer jeg én.”Et godt arbejde er ... “sammen med et godt team, der har en god kemi fra starten.”

På arbejde kunne jeg aldrig finde på at ... “møde op med tømmermænd.”

Jeg ser op til ... “forskellige mennesker fra forskellige brancher: erhvervsmanden Bill Gates, modellen Gisele Bündchen, arkitekten Zaha Hadid og tennisspilleren Roger Federer.”

I weekenden ... “catcher jeg op med mine venner og slapper af.”
ALT DET, DU IKKE MÅ GÅ GLIP AF