© Eigil Nickelsen

Thor Farlov: "Nu føler jeg endelig folk forstår, at det ikke bare er en ide, jeg fik under corona, men det jeg kæmper og knokler for."

Thor Farlov bliver festens centrum, når han natten til søndag er med til at lukke gildet ved dette års Musik i Lejet. Vi har i den forbindelse talt med den unge solist om drømme, karriere og benhårdt arbejde.

En viljestærk rejse mod en succesfuld solokarriere resulterer i, at du natten til søndag kan opleve den unge solist, Thor Farlov, på skovscenen ved dette års Musik i Lejet. Siden Thor Blanchez Farlov forlod den succesfulde duo CityBois, er det ikke gået stille for sig. Med hjælp fra den ene halvdel af hiphopduoen Ukendt Kunstner, nemlig produceren Jens Ole McCoy, udgav han i 2020 albummet 'Nye Minder', som du kan glæde dig til at opleve, hvis du er en af de heldige, der skal besøge Musik i Lejet.

Efter Thors optræden ved Musik i Lejet 2023 går efterårstouren for alvor i gang, hvilket betyder, at du kan opleve Thor Farlov i store dele af Danmark i de kommende måneder. I første omgang vil det være muligt at medvirke til at lukke festen klokken 01.10 på skovscenen til årets store strandfestival. Læs hele interviewet med Thor Farlov lige her.

Håndplukket til dig

Hvad har været det bedste og det mest udfordrende ved din solo-rejse?
"Det fedeste ved min solo-rejse i løbet af de sidste 2-3 år har helt sikkert været udviklingen og forståelsen af mit projekt. I en verden hvor alting skal gå så stærkt, er jeg glad for, at jeg her skulle være mere tålmodig end før. Netop nu får jeg en del tilbage, og det føles dobbelt så godt, når man har kæmpet ekstra meget for, at det på den ene eller anden måde skulle lykkes lidt."

"Det mest udfordrende ved starten på min solo-karriere har nok været forventningerne, der har været omkring det. Når man går fra noget, en masse mennesker holder af til noget nyt, så er der bare et ekstra pres og i starten følte jeg lidt, jeg på en måde skulle kæmpe mod mig selv. Det har heldigvis ændret sig med tiden, det gør det altid, og nu føler jeg endelig at folk forstår, at det ikke bare er en ide, jeg fik under corona, men det jeg kæmper og knokler for."

Forsøger du at distancere dig musikalsk fra de rammer, der var karakteriserende for CityBois?
"Jeg forsøger hele tiden at udfordre mig selv i studiet og ser gerne, at fra hver ny udgivelse jeg smider ud, skal det rykke mig et nyt sted hen. Derfor er det klart, at jeg forsøger at distancere min egen musik fra CityBois. Jeg føler, jeg kan gå flere- og mere kompromisløse veje, hvilket også var en af grundene til, at jeg gerne ville prøve at være solo-artist. Alt det har virkelig bare sat sig fast og er noget jeg nyder, når jeg er i studiet."

Hvordan oplevede du at skabe “Nye minder” i samarbejde med Jens Ole McCoy?
"Min oplevelse af at arbejde med Jens (Ole McCoy) både på nye minder og generelt har været en ret stor gamechanger for min karriere. Jeg har altid haft en stor musikalsk respekt for ham, så det er klart, at jeg også ville yde alt hvad jeg kunne fra start. Jeg er lykkelig over alt det, vi allerede har udgivet og har i vente. Han er fantastisk, selvfølgelig musikalsk, men også menneskeligt."

Jeg visualiserer et kogende telt, der skal danse den sidste dans, og jeg skal gøre mit for at udfylde rollen som midtpunkt for festen. — Thor Farlov, artist

Hvad er dit bedste råd til de upcoming artister, der skal kæmpe sig op i musikbranchen?
"Mit bedste råd er, at man skal vide hvad man vil; er det for musikken, du vil frem? Er det for, at dit navn bliver kendt? Hvad er dit ønske, hvad er din drøm. For ved du det, så skal du nok komme frem på den ene eller anden måde, hvis du kæmper hårdt nok."

Hvad ser du mest frem til ved din optræden på Musik i Lejet?
"Denne her Musik i Lejet koncert ser jeg, lige nu, som et peak i min solo-karriere. Jeg har i år været så heldig at spille et udsolgt store Vega og et brandvarmt Tivoli blandt andet. Men at blive tildelt klokken 01.00 natten til søndag på skovscenen på Musik i Lejet er helt, helt specielt. Jeg ser frem til menneskerne, jeg ser frem til energien, men mest af alt også bare at nyde at spille så vildt et tidspunkt på en så fed festival med mit band."

© @thorfarlov

Nogen mener, at man kun kan manifestere sine drømme ved at sige dem højt – har du en karrieremæssig drøm, du vil dele med os?
"I år er mange af de målsætninger og drømme jeg egentlig havde for mit solo-projekt gået i opfyldelse og jeg niver mig i armen over det. Drømme udvikler sig, og jeg tror min drøm er, at jeg kan holde det her kørende, men jeg ønsker også at blive den aller største i faget."

Hvad kan dit publikum glæde sig til i løbet af 2023?
"Folk kan se frem til den store efterårstour, jeg tager på efter den dejlige sommer-tour, jeg er på lige nu, som er ved at rinde ud. Så kan folk se frem til en stor udgivelse, der lander snart."