Ugens Costume Icon “Denne olie fugter huden og giver den en smuk glød”

Clara P. Sørensen blev udvalgt til at være ansigt i Costumes sommerkampagne via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes Instagramprofil.

Hvad er dit go-to outfit, når du har tøjkrise?
“Et par suitbukser, en skjorte, et par ballerinaer og nogle enkle smykker.”

Hvem bliver du inspireret af?
“Jeg bliver faktisk meget hurtigt inspireret af andre mennesker, det kan være alt fra, når jeg taler med mine veninder, familie eller kæreste eller møder nye mennesker. Det er meget forskelligt. Derudover er den nemt tilgængelige Instagram-app være en anden inspirationskilde. Det er ikke nogen hemmelighed, at der er masser af inspiration at hente der, og der er en bred vifte af forskellige profiler, som man kan lade sig inspirere fra.”

Hvordan vil du beskrive din Instagram-profil?
“Afslappet, hyggelig og reel. Jeg deler egentlig bare ud af, hvad jeg synes er hyggeligt i et givent øjeblik, eller hvis jeg har det sjovt med familie eller venner.”

Hvor vil du helst rejse hen i en uge?
“Jeg vil helt klart gerne rejse til Sydfrankrig. Jeg elsker den rolige stemning, den smukke natur og de fine kyster.”

Hvor ville du helst rejse hen i en weekend?
“Jeg kunne godt tænke at opleve den centrale del af Frankrig, nemlig Paris. Jeg har aldrig været i Paris før, hvilket helt sikkert er en fejl.”

Hvordan slapper du bedst af efter en travl dag?
“Hvis jeg har haft en travl dag, elsker jeg at tage et varmt bad, lægge en ansigtsmaske og læse en god bog. Ellers er det altid afslappende at gå en tur og se aftensolen.”

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“Mit bedste tip må være at blande lidt olie i sin ansigts/body-creme. Det fugter huden og giver den en smuk glød. Min favorit-olie er fra Munkholm og er med orangeblomst og citrus.”

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
“Jeg elsker næsten alt, hvad der kan fugte huden. Dog må mit yndlingsskønhedsprodukt være Rodulph Cares ansigtsscrub, da den altid er nem at have med at gøre – man kan lave sin morgenmad, drikke en kop te og læse et blad, mens den fugter huden, og hvis man ikke har god tid, kan man udelukkende bruge den som scrub.”

Hvad er dit seneste køb?
“Mit seneste køb var et par espadriller med kilehæle i hvid, som jeg skulle bruge til min lillesøster fødselsdag i haven.”

Hvad er dit bedste køb i 2020?
“Mit bedste køb må være en vintage-skjorte med fine flæser i et silkelignende materiale. Den er virkelig fin og nem at style, hvilket gør det nemt om morgenen, hvis jeg ikke har lyst til at bruge oceaner af tid på at finde et sæt tøj.”