Ugens Costume Icon: "Dette gør jeg, når jeg skal lade op i hverdagen"

Emilia Silberg blev udvalgt til at være et af ansigterne udadtil i flere kampagner for blandt andet Tommy Hilfiger via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes Instagram-profil.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Mit bedste skønhedstip er at huske at drikke en masse vand og få sin nattesøvn (mindst 8 timer). Derudover er det vigtigt at huske at prioritere tid til sig selv indimellem. For eksempel en dag, hvor man tager et langt varmt bad, bruger en god hårkur og skrubber sin hud med en god bodyscrub, tager ansigtsmaske på og plejer sin krop med en god og bodylotion og derefter bare slapper af under dynen med en god film. Dette gør jeg ofte, når jeg skal lade op i hverdagen."

Hvad er dit yndlingsskønhedsprodukt?
"Mit yndlingsskønhedsprodukt er i øjeblikket Nimues Super hydrating mask. Jeg bruger den to gange om ugen, og den gør, at min hud er silkeblød, og så ligger ens makeup rigtig fint og naturligt, efter man har brugt den."

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Jeg elsker at bruge accessories til at tilføje kant og klasse til et basic outfit – for eksempel nogle fine eller sjove smykker, et spændende tørklæde i håret eller en flot taske."

Hvad er dit yndlings-forårsitem?
"Mit yndlings-forårsitem er min nye taske fra Polene Paris. Den matcher stort set alle mine outfits, og så er den klassisk, men også anderledes og med lidt kant på samme tid."