Ugens Costume Icon: "Jeg troede, at mit ansigt var rent, når jeg havde fjernet min makeup"

Sabrina Osman blev udvalgt til at være et af ansigterne udadtil i flere kampagner for blandt andet Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes Instagram-profil.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
"Det er bestemt vigtigheden af at få renset sit ansigt ordentligt. Jeg elsker Double Cleanse-metoden, som jeg fik introduceret efter at have købt Pixi's produkt af samme navn, der er lavet i samarbejde med Caroline Hirons. Metoden handler egentlig bare om at bruge en ansigtsrens efter sin makeupfjerner. Jeg troede, at mit ansigt var rent, når jeg havde fjernet min makeup, men jeg tog fejl. Det er to vidt forskellige trin, og det er vigtigt at gøre begge dele. Jeg kæmpede ikke med de store urenheder som følge af min forsømmelse, men jeg kan se en tydelig forskel, når jeg benytter begge trin."

Hvad er dit yndlingsskønhedsprodukt?
"Foruden ovennævnte Double Cleanse-rens fra Pixi, så er jeg utroligt glad for Parsley Seed-masken fra Aesop. Det er en dybderensende maske baseret på ler og med kæmpenatlysolie samt hybenkerneolie. Den er altså pakket med alt det gode, og så tror jeg aldrig, at jeg har været så tilfreds med, hvordan en maske har efterladt min hud."

Hvad er dit bedste stylingtip?
"Jeg har for en kort stund arbejdet hos Arket, som meget af mit klædeskab nu består af, og hvor det gik op for mig, at en række gode basics kan gøre hverdagen SÅ meget lettere. De sidste 3 år har jeg virkelig gjort en dyd ud af at have et klædeskab bestående af mange gode klassiske items og få trendy items. Mine klassikere er typisk i neutrale nuancer, hvor mine trendy items kan variere lidt mere, både i forhold til farver og materialer.

Det har gjort det lettere for mig at få brugt så meget så muligt af det, jeg har hængende, året rundt. Samtidig kan jeg også stå op om morgenen og hurtigt stykke et outfit sammen og lige skifte et eller flere items ud med noget mere prangende, uden at jeg får en komplet tøjkrise."

Hvad er dit yndlings-item om vinteren?
"Grundet den nuværende situation har jeg som så mange andre arbejdet og været hjemme en del. Min ultimative vinter-klassiker er derfor blevet mine Birkenstock Arizona i ruskind foret med lammeskind – de er bare en drøm at gå rundt i, når man nu skal gå en tur rundt om sig selv for at få de daglige skridt ind."