© Frederikke Almgren

Ugens Costume Icon: “Man kan mærke en positiv forskel, når man først kommer i gang”

Frederikke Almgren blev udvalgt til at være ansigtet udadtil i flere kampagner for Dior Cosmetics via Costume Icon. Lad dig inspirere af hendes gode råd til en bedre start på dagen.

Hvad er dit bedste skønhedstip?
“At gøre det, der får dig til at føle dig godt tilpas. Skønhed handler om at have det godt med sig selv, på den måde kommer man til at udstråle styrke, intelligens, selvsikkerhed og charme – og det er noget, folk lægger mærke til. Men udover det betyder hudpleje meget. Det er vigtigt at vaske sit ansigt både morgen og aften, vaske alt det, man byder sin hud i løbet af dagen eller natten, af og skabe en rutine. Det bedste er at holde sig til de samme produkter og køre den samme rutine igennem hver dag, da ens hud skal vænne sig til det, man gør ved den. Til sidst prøver jeg at undgå tung makeup og mascara til hverdag for at skåne min hud og vipper.”

Hvad er dit yndlings skønhedsprodukt?
“Det er svært, der er så mange. Jeg prøver at undgå mascara i hverdagen, så jeg er blevet rigtig glad for vippeserum. Jeg bruger Lash essence extra intensive care fra Blink Lash. Men udover det er det nok en øjenbrynspen. Øjenbryn gør så meget for mit ansigt. Lige for tiden er jeg helt vild med Brow pomade fra Nilens Jord.”

Hvad er dit bedste stylingtip?
“Når der kommer en ny trend, kan man have tendens til at skynde sig ud og købe det nye. Det skal man passe lidt på med, for det er ikke sikkert, at lige den trend passer til dig og din kropsform. For eksempel kan jeg slet ikke gå i mom jeans med mine korte ben, jeg kommer til at ligne en prop. Til gengæld gør støvler noget virkelig godt for mine ben, både korte og lange. Det handler om at finde det, der passer til ens kropstype og kropsform. Derudover skal man huske, at det handler om det store billede – det er ikke kun tøjet, men ligeså meget håret og makeuppen, der betyder noget. En hestehale fungerer altid. Og så er det vigtigt at tage noget på, man føler sig godt tilpas i."

Hvad er dit bedste sundhedstip?
“Jeg er nok ikke den bedste til at give sundhedstips, da jeg ikke er supersund. Jeg elsker at spise burger, pomfritter og alt det, man helst skal holde sig fra. Men hvis jeg skal give et sundhedstip, er det at drikke cirka en halv liter vand som det første om morgenen. Efter jeg begyndte på det, har jeg fået meget mere energi, jeg kan koncentrere mig i længere tid og har ikke ligeså meget hovedpine, så det er helt klart noget, jeg vil anbefale alle at prøve! I begyndelsen kan det være rigtig svært at drikke så meget vand, hvis man, ligesom jeg, ikke har været vant til det, men bare drik så meget som muligt, og så kommer resten helt af sig selv. Og når man drikker mere vand, får huden en superfin, frisk og naturlig glød, så det en win win. Man kan mærke en positiv forskel, når man først kommer i gang.”