Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Supermodellen Kate Moss og hendes kæreste Jamie Hince fra The Kills ser glade og afslappede ud på deres date.

Jeg skal på date. Hvad skal jeg tage på?

Line vil gerne se helt uimodståelig ud på sin date

Kære miss Costume

Jeg håber virkelig, at du kan og har tid til at hjælpe mig. Jeg skal på en vigtig date om en 10 dages tid. Jeg skal se en fyr, som jeg engang var meget forelsket i. Så talte vi ikke sammen i et par år, men nu er vi begyndt at tale sammen igen - og så skal vi på date. Men nu kommer så det helt store problem: Hvad skal jeg tage på? Jeg har virkelig tænkt meget over det. Jeg vil gerne se helt uimodståelig ud, men samtidig ikke ud som om, jeg prøver for meget. Skal jeg tage mine korte Bel Air kjole på og stiletter? Et par jeans, en t-shirt og stilletter, eller hvad pokker skal jeg tage på? Kan du ikke hjælpe mig med et par gode idéer - eventuelt til nye køb, det er alligevel ved at være tid til shopping.
Jeg panikker nærmest over denne (lidt fjollede) tøjkrise. Jeg vil også gerne have et par tips til en god makeup.
Åh, jeg håber, at du vil hjælpe mig.
På forhånd tak.
Venlig hilsen Line

Kære Line Tak for din mail. Hvor er det dejligt, du skal på date. Og selvfølgelig skal du se fantastisk ud - ikke bare for at imponere din date, men også for at have det godt med dig selv den store aften. Mit vigtigste råd til dig er, at du skal finde et outfit, der viser hvem du er som person, fordi du så hviler i dig selv - og så kan din date ikke undgå at blive interesseret i dig. Hvis du har det bedst i et par stiletter, skal du selvfølgelig gå efter det, men er du usikker på benene i dem, hjælper det ikke noget, at det er de smukkeste sko i verden, for så vil du bare bekymre dig om at gå i dem i stedet for at være til stede i samtalen. Det samme gælder for makeup - læg en makeup, som passer til netop dig. Er du den afslappede type, skal du gå efter et naturligt look, er du rock chik, skal du gå efter eyeliner, og er du den feminine type, vil blush på kinderne være perfekt.
Held og lykke på den store date. Du må gerne skrive, hvordan det gik.
Kærlig hilsen Miss Costume

Skriv til miss@costume.dk

KLIK HER, OG LÆS FLERE SVAR FRA MISS COSTUME

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev