Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Kjole fra Topshop til ca. 305 kr. hos Topshop.com

Stropløs og med flæser - så bliver det ikke mere festligt. Hop op på et par tårnhøje stiletter, og du er klar til bryllup.

Jeg skal til bryllup. Hvad skal jeg tage på?

Mette skal til bryllup, og hun har tøjkrise. Heldigvis har Miss Costume fundet otte festlige kjoler

Hej Miss Costume

Jeg skriver til dig, fordi jeg skal til bryllup i september, og jeg er lidt i vildrede med hensyn til, hvad jeg skal have på.
Der er ikke angivet nogen dress code eller noget, og jeg har ikke været til bryllup før, så aner ikke, hvor fint det skal være. I Costume nummer 88/august 2009 er der på side 44 et billede af en Costummade-kjole, som jeg tror ville være perfekt til lejligheden. Nu står jeg bare med det problem, at jeg simpelthen ikke kan finde den nogen steder. Jeg har ledt overalt på nettet, og jeg kan slet ikke finde den.
Kan du eventuelt hjælpe med et nummer eller navn på modellen, eller måske der er nogle lignende kjoler i samme prisleje, som er lettere at opdrive?

Håber du kan hjælpe!

Mvh Mette

Kære Mette

Tak for din mail. Hvor er det skønt, du skal til bryllup. Findes der noget bedre end at bruge en dag på at fejre kærligheden? Det skulle da lige være, at man (næsten) bliver tvunget til at købe en ny kjole til lejligheden. Jubii. Desværre er Custommade-kjolen nok udsolgt, fordi vi netop er gået ind i en ny sæson. Men bare rolig - jeg har fundet 8 andre kjoler til dig. Klik her, og se kjolerne.
Det er meget forskelligt, om der er en særlig dress code til bryllupper eller ej. Nogle bryllupper er meget traditionelle, og de forbyder sorte og hvide kjoler. Andre har ingen regler. Derfor er det bedst, du spørger brudeparret, om de har nogle regler på deres store dag.

Jeg håber, du får en fantastisk dag i den smukkeste kjole.

Kærlig hilsen Miss Costume

Klik her, og læs flere svar fra Miss Costume

Skriv til miss@costume.dk

Mere om Mode? Få Costumes nyhedsbrev