© karolinebeltner

Karoline Beltner: Min stil er boyish, men når jeg skal ud, kan jeg godt lide at være det modsatte

På Instagram er Karoline Beltner en inspirationskilde for hendes tusindevis af følgere, som hun dagligt forsyner med stilfulde outfits, der er en balanceret kombination af tomboy og Y2K – og nu kan du stjæle hendes stil lige her.

Selvom Karoline Beltners stil har stærke referencer til Y2K, er det ikke ligefrem Paris Hiltons unge dage, hun drager inspiration fra. Velour og palietter er ikke elementer, som kan findes i Karolines garderobe, men den er derimod domineret af neutrale nuancer, transparente materialer og oversized silhuetter.

Kombinationen af disse elementer resulterer i et cool og råt look, som Karoline formår at drysse den perfekte mængde af vovede undertoner udover – på den måde skaber hun dynamik og variation i hendes outfits, som resulterer i at hendes stil forbliver spændende dag efter dag.

Karolines egne ord om hendes stil
"Jeg vil nok mene, at min stil er mere til den boyish side. Jeg elsker oversized bukser med en basic top til. Jeg elsker at være komfortabel til hverdag, hvor jeg ikke skal tænke for meget over, hvordan tøjet sidder – men når jeg skal ud, kan jeg godt lide at være det total modsatte."

Stylingtips fra Karoline

Hvor finder du inspiration til din stil?
"Jeg finder inspiration af mange ting og mennesker. Det kan være steder, personligheder, objekter, byer, brands og deres æstetik. Hvis jeg skulle sige nogle specifikke personer, så kan jeg nævne Devon Lee Carlson, Iris Law, Alizée Gamberini, Camelia Farhoodi og mange flere"

Har du nogle favorit-brands?
"Det er svært for mig at vælge mine favorit-mærker, da jeg køber meget vintage, og fordi jeg altid godt har kunne lide at købe fra mange forskellige mærker – store som små – men nogle af dem er: Holzweiler, Supreme, I.Am.Gia, Paris Georgia, Resume, Source Unknown (bedste bukser!), Lovechild, Hosbjerg, Kernemilk, Wood Wood, Gimaguas, Cowboys Of Habit, Rabens Saloner, Soulland. Mine favorit sko-mærker er Vagabond, Holzweiler, Axel arigato, Adidas og Asics"

Hvad planlægger du at købe i 2023?
"Mit næste køb er et maxi skirt fra Praying eller en mini skirt fra Cowboys of Habit... Måske jeg burde få købt mig et spisebord og sofabord til min nye lejlighed først haha"

Hvilke tanker gør du dig, når du skal style et outfit?
"Komfort betyder meget for mig, og mit humør på den pågældende dag afhænger også meget af, hvad jeg lægger vægt på, når jeg sammensætter et outfit. Derudover lægger jeg også meget vægt på farverne og ender ofte med jordfarver."

Hvad er din bedste investering?
"Det er svært at vælge min bedste investering. Jeg har fornyeligt købt to nye tasker fra Miu Miu, som jeg er HELT forelsket i, og som jeg fik til den bedste pris – dem er jeg så glade for! Jeg har også erhvervet mig et TV-stativ fra Pedestal, som jeg er helt oppe at køre over. Det gør en kæmpe forskel at få et tv til at se pænt ud. Derudover har jeg min jakke fra Marine Serre, som min veninde var så sød at købe med hjem til mig fra Japan for nogle år siden. Det er nok det mest unikke, som jeg ejer og det item, som jeg er allermest øm overfor."

Håndplukket til dig