Bliv inspireret af skuespillerinden Scarlett Johanssons enkle og feminine stil

Lad dig inspirere af tidens stilikoner

Emilie har tøjkrise og har brug for hjælp til at finde sin stil

Hej Miss Costume

Hjælp mig med at finde min egen stil. Jeg er altid glad og har en masse energi, men hvordan kan jeg afspejle dét via mit tøj? Jeg ser altid kedelig, lille og buttet ud. Jeg er nemlig en af de ret uheldige med kroppen, fordi jeg aldrig kan finde noget tøj, der passer til min figur. Jeg er 1.63 meter høj, og mine mål er 90-64-90 (barm-talje-hofte). Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er pæreform eller æbleform? Håber du kan hjælpe.

Hilsen Emilie

Kære Emilie

Tusind tak for din mail. Jeg vil hverken sætte dig i bås som pæreform eller æbleform, men vil kalde din figur for timeglasformet. Det kendetegner en krop med nogenlunde samme mål over barm og hofter og med en fin talje imellem.
Lad dig inspirere af Hollywood-skuespillerinden Scarlett Johansson, der ligesom dig er indehaver af en feminin timeglasfigur. Scarlett er tilhænger af det feminine-look og vælger outfits, der sætter hendes talje og kurver i fokus. Sæt pris på dine kvindelige former, og brug dem til din fordel. Når du skal vælge dagens outfit, så fokuser på din talje og højde.
Invester i højtaljede stramme jeans, det får dine ben til at syne længere. Og vælg kjoler, der er figursyede, det fremhæver dine feminine kurver og giver bevægelse. Tilføj klædeskabet en kort figursyet blazer, og brug den sammen med smalle jeans og høje hæle. Hæle er fremragende, når man gerne vil snyde sig til lidt ekstra højde, så hop i de høje sko, så ofte du orker det. Brug enten smalle bælter i taljen, eller sæt blusen ned i bukserne, det giver talje og ekstra længde.
Inviter din gode veninde over, og lad hende agere stylist. Det er altid skønt at have en veninde med på råd. Kig Scarlett over skulderen, leg med de forskellige idéer og se, hvad der passer bedst til dig.
Held og lykke med at finde din stil.

Kærlig hilsen

Miss Costume

Har du også et mode- eller skønhedsspørgsmål, så skriv til miss@costume.dk