© OBJECT

11 musthaves til urban-chic stilen under 800 kroner

Se, hvordan du kopierer den cool og afslappede workwear-trend, og få de bedste tips til personlig styling fra UK's nyeste, alternative popsensation, Cherie Jones

Funktionel workwear er en af de største trends netop nu – items i khaki, hvid og armygrøn med skræddersyede detaljer og rene linjer, stylet med stonewashed denim, fløjl og blomstermønstre. Så har du sommerens cool 'urban chic'-look.

Men bag stilen ligger mere end bare styling – en tidsånd. Hvis du vil ramme stilen helt, gælder det nemlig om at finde dit eget take på den, dit eget look og dyrke det.

Netop det kan du med Spring 2019-kampagnen fra danske OBJECT. Kollektionen er kendetegnet ved farverige styles og moderne workwear, der er perfekte til den afslappede, urbane stil.

Med #THEWOMANCOLLECTIVE har danske OBJECT lavet et samarbejde med sangerinden Cherie Jones, 27, der under kunstnernavnet Jones har taget den engelske musikscene med storm. Med sin sprøde stemme og ærlige tekster har Jones en befriende ærlig tilgang til det at være kvinde i dag – med stærke meninger.

Billederne til kollektionen er skudt i Marrakech og OBJECT vil med kollektionen og Jones som muse hylde inspirerende kvinder, som tør være sig selv. Kvinder, der er “cool, conscious og creative”. Netop dét rammer Jones med sin afslappede stil, smukke fregner og fantastiske smil.

Lær Cherie Jones lidt bedre at kende her, og se de bedste styles fra kollektionen.

Hvilken mening har det ”at være cool” for dig?

“At være cool handler bare om at være sig selv. Jeg tror, folk opfatter dig på den måde, når du bare har det godt med dig selv – og det kan vises på mange måder. Men min opfattelse af, hvad det betyder at hvile i mig selv, kan være meget anderledes end kvinden, der sidder ved siden af mig, og det synes jeg er fantastisk. Vi er alle så forskellige og sammensatte af så mange forskellige dele, så vi burde bare fokusere på at have det godt med os selv,” siger Cherie Jones.

Hvad er din historie?

“Jeg er fra den østlige del af London. Vokset op sammen med min mor, som var en utrolig stærk kvinde. Vi boede i en almen bolig, som egentlig var for pensionister, og det var meget 'os to mod hele verden'. Jeg er halvt englænder og halvt jamaicaner,” fortæller Jones.

Hvad tænker du om at være med i dette samarbejde med OBJECT?

“Jeg er enormt stolt og beæret over at være en del af #THEWOMANCOLLECTIVE. Jeg synes, der er så mange fantastiske, inspirerende, stærke kvinder i verden. Vi er nødt til at have disse positive rollemodeller, fordi når vi vokser op og leder efter retning i livet, kan rollemodeller inspirere og påvirke os. De fortæller os, at vi kan klare det – og skubber os fremad,” afslutter Jones.

Hvilken rolle spiller stil og mode i det?

“Mode er for mig en måde at udtrykke sig på og en frigørelse. Det er en leg, det er sjovt. Det er forvandling. At have et outfit på kan få dig til at føle dig stærk og magtfuld, og det kan virkelig påvirke den måde du bærer dig selv på, og hvordan du har det med dig selv – hvilket igen påvirker hvordan andre mennesker opfatter dig og giver verden et øjeblikkeligt billede af din identitet og personlighed,” siger Cherie Jones.

Hvad er din mest elskede ejendel?

"Det må være min stemme, mine stemmebånd. Det er en ting, som er meditativ for mig, og som altid er med mig. Min stemme har været med mig gennem opture og nedture i mit liv – den har fået mig gennem mange ting og er med til at forme, hvem jeg er i dag", siger Cherie Jones.

Følg OBJECT på Instagram og Facebook for nyheder og inspiration.