2 nye tasker, du skal kende

2 nye tasker, du skal kende

Det vrimler med fine taskenyheder denne sæson – og disse 2 fra Hugo Boss og Max Mara er stærke favoritter

28. september 2016 af Diana Bjerregaard Kristensen

En ny sæson byder på en ny række af it-tasker, hvor blandt andet Célines nye Tri-fold er et stærkt bud. Her er to taskenyheder, du skal kende lige nu, og som du kan få fingrene i her til efteråret.

Boss imponerede til NYFW SS17, hvor de leverede en feminin og stærk kollektion. Nu udvider Boss deres Bespoke accessories-kollektion med et iøjnefaldende bud på et it-piece, som er en nyfortolkning af det traditionelle kameraetui. 

Tasken, der har fået navnet Camera Bag tager udgangspunkt i Boss' æstetiske håndværk med et tidløst og elegant udtryk, hvor der leges med kontraster mellem de vævede skulderremme med vintage undertoner og det strømlinede rektangulære design.

Tasken kommer i tre farver: sort, mørk petroleum og cognac og kan købes for 9.999 kroner fra slutningen af oktober i Boss Store i Østergade, København.

2 nye tasker, du skal kende
Camera Bag

Max Mara præsenterede også en ny taske i forbindelse med modeugen i Milano til deres SS17 show. Tasken hedder BoBag og er buddet på Max Maras nye it-taske.

Designet er skarpt og præcist med et enkelt håndtag og en aftagelig skulderstrop. Her er hentet inspiration og navn fra Lina Bo Bardi, en italiensk kunstnerisk arkitekt og designer, som har haft stor indflydelse på stilen i Max Maras nye kollektion.

BoBag kommer i to forskellige størrelser (large og small), to versioner og i en bred farvepalette. Tasken kan købes online på Maxmara.com og koster 7.395 kroner.

2 nye tasker, du skal kende
BoBag

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste