20 instagrammere du skal følge

Stylister, supermodeller og fotografer er blandt vores favoritter på Instagram

1 / 21

Vores fingre føles ømme, fordi vi konstant lige skal tjekke, om der er noget nyt på Instagram - er vi gået glip af noget spændende og inspirerende? Vi er hooked og vi kan ikke slippe mediet igen.

Vi spurgte i går på Costume.dk, hvor mange af jer, der bruger Instagram og 2/3 af jer bruger mediet aktivt. Vi har samlet 20 af de instagrammere, som vi vil anbefale jer at følge, hvis I interesserer jer for mode og skønhed.

Hvad er Instagram?

Instagram er et socialt medie, hvor ens opdateringer består af billeder - og kun billeder. Her kan man følge andre brugere og får dermed alle disse brugeres opdateringer ind i et personligt feed - og man kan ligesom på Facebook både like og kommentere på billederne. Det er mediet i alt sin enkelhed: Billeder!

Mange kender Instagram for de filtre man kan benytte til at lægge ind over billederne, og det kan også gøre dem mere lækre at se på. Instagram har form som en mobilapplikation, og kræver derfor, at du har en smartphone.

2 / 21

Hvem? Into The Gloss / Emily Weiss

Hvad? Skønhedsblogger på www.intothegloss.com

Hvorfor? Her får du et indblik i backstage catwalk, kendisser, fester, inspiration og generelt set livet i mode- og skønhedsbranchen.

Brugernavn: intothegloss

3 / 21

Hvem?
Charlotte Tilbury

Hvad?
Makeup-artist

Hvorfor?
Hun er en af verdens førende makeup-artister, rødhåret og mega sej. Følg hende, hvis du vil følge med i hendes travle hverdag til modeshows og fester eller hendes privatliv med børn.

Brugernavn: ctilburymakeup

4 / 21

Hvem?
Coco Rocha

Hvad?
Supermodel

Hvorfor?
Coco er ikke bare supermodel - hun er også kendt for at være til stede på de sociale medier og har knap en kvart million followers på Instagram alene. Her får du et indblik i hendes liv som model med masser af backstagebilleder og rejseinspiration.

Brugernavn: cocorocha

5 / 21

Hvem?
Katie Eleanor Grand

Hvad?
Chefredaktør for det britiske Love Magazine

Hvorfor?
Kom med frontrow til de internationale modeuger og på photoshoots - og gør det med en god portion humor indblandet.

Brugernavn: kegrand

6 / 21

Hvem?
Oh Land

Hvad?
Sangerinde

Hvorfor?
Den unge, smukke musiker Nanna Øland (bedre kendt som Oh Land) tager dig med på tour og helt ind i privaten. Hendes instagrams er personlige og åbne, og indeholder alt fra hunde, photoshoots, mad og rejser.

Brugernavn: ohlandmusic

7 / 21

Hvem?
Elisa Nalin

Hvad?
Stylist

Hvorfor?
Den eftertragtede stylist Elisa Nalin tager dig med frontrow til de største internationale modeshows og giver sin personlige holdning til kende.

Hvad kan hun lide? Hvad vil hun købe? Hvad har hun selv på? Hvem møder hun? Og hvad med hendes familie? Alt dette kan du få svar på via hendes Instagram.

Brugernavn: elisa_grazia_it

Se også hendes Instagrams her: http://www.grazia.it/itgirls/Elisa-Nalin

8 / 21

Hvem?
Garance Doré

Hvad?
Fotograf og blogger

Hvorfor? Få del i Garances smukke billeder og illustrationer samt hendes færden med kendisser. Garance har blandt andet delt et billede af en sms-korrespondance med Anna Dello Russo.

Brugernavn: garancedore

9 / 21

Hvem?
Caroline Issa

Hvad?
Moderedaktør

Hvorfor? For ti år siden skiftede Caroline sin konsulentstilling ud med et partnerskab i magasinet Tank - og det er modeverdenen glad for, at hun gjorde. På hendes Instagram kommer du tæt på de nyeste items og livet som moderedaktør på Tank.

Brugernavn: caroissa

10 / 21

Hvem?
Zooey Deschanel

Hvad?
Skuespillerinde

Hvorfor?
Følg Zooey privat, på sets, til fest og med nye negle. Hendes billeder er befriende uhøjtidelige og det er ikke unormalt, at de rammer over 100.000 likes - hun er en af dem på Instagram med aller flest followers.

Brugernavn: zooeydeschanel

11 / 21

Hvem?
Costume

Hvad?
Modemagasin

Hvorfor? Fordi det er os og vi ser ingen grund til at være beskedne (right?) - Costume er nemlig for nyligt kommet på Instagram og her kan du følge vores daglige gang på redaktionen: Hvad køber vi, hvad har vi på, hvor tager vi hen, hvad sker der med det næste nummer af Costume og hvordan ser der egentlig ud på en moderedaktion?

Brugernavn: costumedk

12 / 21

Hvem?
Lara Stone

Hvad?
Supermodel

Hvorfor?
Du kan komme med supermodellen (og hendes hund) på arbejde og med hjem. Lara Stone poster mange billeder af hendes selv og sin hund, hvad enten det er hjemme på sofaen, på ferie eller på photoshoots. Hendes billeder er personlige, sjove og tilfredsstiller ens værste snage-trang.

Brugernavn: lara_stone

13 / 21

Hvem?
Wood Wood

Hvad?
Tøjmærke

Hvorfor?
Wood Wood er indbegrebet af dansk streetwear og du skal følge deres profil på Instagram, hvis du ønsker at komme tættere på brandet, deres butikker og design.

*Brugernavn: w00dw00d (O'erne er nuller)*

14 / 21

Hvem?
Naked shop

Hvad?
Sneakers butik

Hvorfor?
Naked formår at bruge Instagram yderst konkstruktivt og det er her du skal følge med, hvis du vil være opdateret på de nyeste sneakers. De lægger ofte billeder op af nye varer, som ikke når at ramme webshoppen, før de er udsolgt.

Brugernavn: nakedcph

15 / 21

Hvem?
Billy Farrell Agency

Hvad?
Go-to fotobureau, når det gælder (kendis)-fester

Hvorfor?
Kom med til fest uden at rejse dig fra sofaen og se, hvad der sker på den sociale scene.

Brugernavn: bfa_nyc

16 / 21

Hvem?
Moda Operandi

Hvad?
Verdens første online luksus-forhandler, der giver mulighed for at lave pre-orders direkte fra catwalken

Hvorfor?
Du får et sneak-peak på de nyeste ting før alle andre og medarbejderne viser også deres egne skønne garderober frem.

Brugernavn: modaoperandi

17 / 21

Hvem? Scott Schuman

Hvad? Streetstylefotograf på www.thesartorialist.com

Hvorfor? Kom med bag kulissen hos verdens mest berømte streetstylefotograf og oplev kunsten i gadebilledet, det bedste fra catwalken og selvfølgelig moden på gaden.

Brugernavn: thesartorialist

18 / 21

Hvem?
Yvan Rodic

Hvad?
Streetstylefotograf på www.facehunter.com

Hvorfor?
Nu vi er ved verdensberømte streetstylefotografer er Yvan Rodic fra Facehunter bestemt værd at følge, hvis du vil inspireres af gademoden.

Brugernavn: facehunter

19 / 21

Hvem?
Chiara Ferragni

Hvad?
Blogger på www.theblondesalad.com

Hvorfor?
Få rejse- og stilinspiration med en god portion energi kommunikeret i flotte billeder.

Brugernavn: chiaraferragni

20 / 21

Hvem?
Leandra Medine

Hvad?
Blogger på manrepeller.com

Hvorfor?
Fordi hendes inspirerende blogposts er fyldt med humor og fordi hun har mange fine looks.

Brugernavn: manrepeller

21 / 21

Hvem?
Eva Chen

Hvad?
Teen Vogues skønhedsredaktør

Hvorfor?
Der er altid noget nyt at finde, da hun har postet over 3000 billeder - hvad enten det er Pradas it-sko eller det nyeste indenfor skønhedsverdenen.

Brugernavn: evachen212