2009's nye stilikoner

I året der gik, blev vi forkælet med flere nye stilikoner. Mød Dree Hemingway, Georiga Jagger, Beth Ditto og andre cool fashionistaer

1 / 10

22-årige Dree Hemingway kan ikke bare prale af at have forfatteren Ernest Hemingway som oldefar, men også at være udvalgt til at gå eksklusivt for Givenchy under modeugen i Paris i foråret 2009. Og så har hun misundelsesværdig god stil. Hun siger selv, at hun bliver inspireret af it-girl Edie Sedgewick i filmen Ciao Manhattan fra 1972 og af designeren Alexander Wang. Og vi siger, at vi bliver inspireret af hendes elegante og cool lag på lag-stil, og vi glæder os til at se meget mere til modellen i 2010.

2 / 10

Den 22-årige britiske model Rosie Huntington-Whiteley bliver af den britiske presse kaldt for den nye Kate Moss, men selvom Huntington-Whiteley elsker skinny jeans som Kate Moss, er hun helt sin egen. Vi beundrer hende for hendes evne til at blande glamourøse pailletkjoler med rå læderjakker og feminine skjortebluser med korte jakker.

3 / 10

Den fyldige 28-årige forsanger i The Gossip, Beth Ditto, har en supercool stil. Og hun er ikke bange for at skeje ud i stramme små kjoler, der afslører deller, eller stormønstrede kjoler med flagermusærmer. I februar 2009 var hun forsidemodel på det cool britiske livsstilmagasin Love. På billedet poserer hun med model Yasmin Le Bon, Topshop-direktør Sir Phillip Green og supermodel Kate Moss.

4 / 10

Georgia May Jagger er velsignet med fyldige læber og rockstar-coolness fra sin Rolling Stones-far, Mick Jagger, og lange ben fra sin modelmor, Jerry Hall. Hendes stil er en blanding af bløde boho-kjoler, rockede læderjakker og band-T-shirts. Vi glæder os til at se den kun 17-årige model med det charmerende mellemrum mellem fortænderne som Rimmels nye kampagnemodel i 2010.

5 / 10

Reality-tv er ikke det, vi oftest forbinder med god stil. Men når det kommer til Olivia Palermo fra Mtv-programmet The City, er sagen en anden. For den 23-årige tv-kendis forstår at klæde sig i feminine pudderfarver, så vi bare får lyst til at se ud som hende.

6 / 10

Madonnas datter, Lourdes Leon, er bare 13 år, men hun er allerede langt fremme i stiletterne, hvad angår stil. Hun blander punk-elementer som nittejakker med funky leggings med print. Vi glæder os til at se meget mere til unge Lourdes Leons stil i 2010.

7 / 10

Den 25-årige dj i trioen The Misshapes Leigh Lezarks stil er skarp som hendes page. Hun er til kjoler i enkle snit, ingen eller få accessories og masser af attitude. I Costumes karakterbog har hun fået bedømmelsen: übercool.

8 / 10

Vi har kendt Harry Potter-skuespillerinden Emma Watson i mange år, men i 2009 har hun vist nye sider af sig selv: nemlig sin fantastiske stil. Hun er bare 19 år, men hendes stil er sofistikeret og feminin. I efteråret 2009 har du også kunne nyde synet af den smukke skuespillerinde med de brede øjenbryn i Burberrys kampagne.

9 / 10

Amber Le Bon er 20 år, model, datter af Duran Duran-sanger Simon Le Bon og model Yasmin Le Bon. Og så har hun sans for fine girly kjoler med markante detaljer som denne hvide silkejole med sorte pufærmer.

10 / 10

Den 24-årige britiske sangerinde Paloma Faith, der i september 2009 udgav sit debutalbum Do You Want the Truth or Something Beautiful, har en stil, der er et miks af burleskdanserinden Dita Von Teeses forførende stil, højt rødt hår og humoristiske detaljer. We like.
Klik her, og test din viden om modeåret 2009.

Mere om Modenyheder? Få Costumes nyhedsbrev