© Freja Wewer

21-årig danskers stil hædres i Vogue

Freja Wewer deler sine stiltips med tysk Vogue i en cool modeserie, som viser den danske influencers mange facetter

Pernille Teisbæk har længe holdt den danske influencer-fane højt i udlandet, hvor hun som stjerneeksemplet på skandinavisk stil har medvirket i alt fra amerikansk Vogue til The Times Magazine.

Men nyere danske influencere begynder også at gøre sig bemærket uden for Danmarks grænser, og blandt de største lige nu er 21-årige Freja Wewer.

Freja er både blogger, model og har prøvet kræfter med designfaget for blandt andre Oh! by Kopenhagen Fur. Over 140.000 trofaste fans følger Freja på Instagram, hvor hun er blevet kendt for en stil, der spænder fra afslappede tracksuits og herre-inspirerede jakkesæt til klare farver og korte, feminine silhuetter.

Nu har tysk Vogue også fået øjnene op for Freja Wewer, og inviteret den danske influencer til at dele sine bedste stiltips gennem en cool modeserie.

Billederne viser de mange facetter af Frejas stil, som ifølge hende selv skyldes en kaotisk tilgang til livet:

“Jeg er en meget kaotisk, ustruktureret person, og det oversættes automatisk til mit rodede udseende. Jeg kan godt lide at blande forskellige former for mode, samt mænd og kvinders tøj,” forklarer hun til tysk Vogue.

Freja Wewer er taknemmelig for sin succes, men fremhæver også bagsiden af SoMe-medaljen:

“Når jeg tænker på Instagrams indflydelse på min karriere, er det næsten skræmmende, for uden Instagram ville jeg aldrig være, hvor jeg er nu. Platformene er perfekt til at blive opdaget som kreativ person, men nogle gange føler jeg, at jeg forsømmer mine andre interesser, såsom film, kunst og psykologi, fordi jeg fokuserer på den ene ting.”

Du kan se den fulde modeserie og læse et interview med Freja på Vogue.de.