Dunjakker, lak-nederdel og frakke: 3 stykker tøj, der gik viralt i 2016 fra Zara, Mango og Urban Outfitters
© Zara og Urban Outfitters

3 stykker tøj, der gik viralt i 2016

Internettet har talt: 3 ganske særlige highstreetfund er de mest hypede, som er skabt i år. Nåede du at få fingrene i 2016's virale tøjhits?

Det er intet nyt fænomen, at nogle stykker tøj pludseligt bliver meget populære. Hvem husker ikke, hvordan alle pigerne i folkeskolen havde den samme bluse? Det samme gjaldt i gymnasiet, hvor alle pludseligt fik trang til at eje ét bestemt item.

I dag er forskellen bare, at når noget tøj bliver ekstra populære, så sker det ikke kun i den virkelige verden, det sker også online. Derfor kan du pludseligt finde Instagram-profiler med navnet That Puffa eller That Coat, der er skabt som en hyldest til ét særligt stykke tøj.

I år har vi set flere stykker tøj gå viralt, men tre design viste sige mere populære end alle andre.

Psst … Ting kan også gå viralt, fordi de er ekstra upopulære, hvilket er tilfældet med denne choker, som folk gjorde tykt grin med

Den mønstrede Zara-jakke

I september skabte Zara hype med en mønstret jakke. Den blev så populær, at kvinden Alice Frances startede en Instagram-profil kaldet That Coat, hvor alverdens kvinder delte billeder, når jakken blev spottet i gadebilledet.

Den cool Mango-nederdel

Efter Zara-jakken blev det highstreetkæden Mangos tur til at skabe et viralt hit. De havde nemlig designet en nederdel, der forenede tre af sæsonens store trends: Lak, wrap-effekt og et iøjenfaldende bæltespænde.

Den puffede dunjakke fra Urban Outfitters

Jakker har åbenbart ekstra gode chancer for at gå viralt, fordi efter Zaras store jakkehit, skabte Urban Outfitters også en internetsensation med deres bud på sæsonens populære dunjakke-trend.

Highstreetkædens grønne dunjakke blev endda så populær, at den fik i sin egen Instagram-profil kaldet That Puffa.

Psst ... Her er outfittet, som alle der elsker dunjakker, kommer til at bære denne vinter

MERE FRA COSTUME