Acne Studios i nyt eksklusivt samarbejde

Om få dage kan du få fingrene i Acne Studios limited edition-bog og tilhørende silkepyjamas – læs mere om samarbejdet her

Acne Studios' kreative direktør, Jonny Johansson, har længe været tætte venner med den amerikanske kunstner Peter Schlesinger og nu har de to omsider indgået et samarbejde.

Limited edition-bog og silkepyjamaser
Resultatet er en limited edition-bog med billeder af Peter Schlesingers kunst, og bogen indeholder en periodisk gennemgang af mere en 150 af Schlesingers værker fra 80'erne til i dag. Bogen er produceret i Sverige og siderne trykt på ekslusivt, Japansk papir og rustikt stof. Derudover har Johansson designet en kollektion af pyjamaser i silke, som er inspireret af prints, som kunstneren har kreeret. Til pyjamasernes farve har Johansson hentet inspiration fra de smukke værker i keramik.

Keramik og organiske former
Schlesinger startede sin karriere som kunstmaler, men begyndte lidt efter lidt at fokusere på keramik og skulptur i organiske former. Schlesinger har især gjort sig bemærket for sine abstrakte former og mønstre og har blandt andet modtaget Tiffany Foundations prestigefyldte pris.

Lancering 29. april
Bogen bliver eksklusivt lanceret i fem Acne Studios-butikker verden over: I New York, Los Angeles, London, Paris og Stockholm. Desværre er Acnes danske flagskibsbutik ikke i blandt, men du kan få fingre i bogen og de smukke silkepyjamaser på Acnes egen hjemmeside fra 29. april. Vi glæder os i hvert fald til at gå sommernætterne i møde iført en lækker Acne-silkepyjamas!