© Acne Studios x Apollinaria Broche

Acne Studios i nyt legende samarbejde med talentfuld keramiker, Apollinaria Broche

Acne Studios fejrer det kinesiske nytår med en spritny kollektion i samarbejde med keramiker, Apollinaria Broche, der har fokus på en bedårende karakter ved navn Bun Bun.

Acne Studios fejrer det kinesiske nytår i samarbejde med den fransk-russiske kunstner, Apollinaria Broche, der er kendt for hendes legende håndværk og talent for keramik.

Som en opfølgning på et samarbejde, der først opstod i forbindelse med Acne Studios FW21 kollektion, bringer Apollinaria Broche en karakter tilbage i rampelyset, der perfekt indfanger ånden af det nye år – som er kaninens år.

Den nye kollektion er fokuseret omkring en historie om en heldig kanin, som hedder Bun Bun, der ikke kan lade være med at sætte et stort smil på alles ansigter takket være dens store øre og bedårende øjne.

Kollektionen består i sig selv af en serie af skulpturer, smykker og homewear, og på kampagnebillederne ses den award-vindende skuespiller, Vicky Chan, i rollen som Bun Bun's bedste ven iført items fra SS23 kollektionen i kombination med items, der er designet specielt i forbindelse med det kinesiske nytår.

Kollektionen lancerede worldwide 5. januar.

Håndplukket til dig